Rosa? Blått? Samma det.

supernova

En gang seint i januar kjøpte jeg meg nye løpesko, som en slags motivasjon i skadeavbrekket mitt. De sto som pynt på hylla i stua ganske lenge, før jeg skjønte at det ikke kom til å bli noe løping på en stund. Nye løpesko ble til nye gåsko. Gåing er fint, det også, og selv om den har vært løpefri, har jeg og de nye gåskoene hatt en fin vinter og vår sammen. Vi har sikkert gått 150 mil.

Men i går løp jeg 40 minutter sammenhengende.

Det gikk sakte og tungt, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med armene og leggen slenger litt sånn rart og lungene gråter av smerte, men jeg løp i 40 minutter. Som om løpeturen i seg selv ikke var premie nok, fikk jeg skattepengene i dag.

P6242635Bare et halvt år forsinket, men her er de nye løpeskoene mine. De er ikke lette, de er ikke raske, men de er trofaste og med på det meste, akkurat sånn som meg. Dessuten matcher de den eneste kjolen jeg har som passer for tiden, så det er vel ikke usannsynlig at de dukker opp på en sommerfest eller sju før høsten kommer.

P6242640Jo, når jeg tenker meg om, så er faktisk det ganske usannsynlig.

Siri

4 kommentarer

  1. Gratulerer! Jeg tenker at det nå er på tide med et helt ekte sportsjournalistisk spørsmål (det er mulig journalisten må korrigere meg på dette): hvordan føles det?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.