#runarmåsvare

lille my

Her er det jeg tror skjedde i Stars Hollow forrige gang: Rory helte et pappkrus med svart kaffe i hodet på en fraternity-fyr med blond lugg og dyr bil. Var det noe fallskjermhopping involvert? Usikker. Lorelai snakket veldig fort til han gretne på dineren. Kirk gikk rundt og sa ting.

Ok, jeg skjønner at jeg må se en recap før jeg begynner på de nye episodene. Så det skal jeg gjøre nå, for jeg tar mitt nye mummikoppliv på alvor. Folk med mummikopper er opptatt av Gilmore Girls. Sjekk forresten den Lille My-koppen jeg fikk av Laila! Tusen takk, Laila! Nå har jeg en komplett samling, både kopp til meg selv og en gjest eller en livspartner.

Mens jeg smeller opp Netflix og nipper søtt av en mummikopp, kommer jeg også til å refreshe kommentarfeltet på den voldektsvitsgreia mi. Etter at Dagbladet republiserte innlegget, har vi fått litt besøk utenfra i kommentarfeltet. Det har vi sikkert godt av. Sånn generelt. En av de nyankomne heter Runar og har sin egen blogg, der han har skrevet et lekkert lite innlegg som svar på min greie. Kan for øvrig anbefale å sjekke ut resten av bloggen også, der er det litt av hvert å sperre opp øynene av. Men nå har jeg altså stilt ham et viktig spørsmål både på hans egen blogg og i kommentarfeltet mitt, og han nekter å svare. Så jeg blir nok sikkert sittende her resten av kvelden, til Runar svarer på hva som er den beste Backstreet Boys-sangen.

Oppdatering 1: Det viser seg at jeg ikke er så interessert i Gilmore Girls. Runar har fortsatt ikke svart.

Oppdatering 2: Runar har svart! Han synes den beste Backstreet Boys-sangen er I Want It That Way.

Siri

17 Comments

 1. Jeg venter i spenning #runarmåsvare.

  I mellomtiden kan jeg meddele at jeg har begynt å se på Mummidalen på youtube etter alt dette pratet om mummikopper her på bloggen din, og det er skikkelig koselig! Har en pause nå mens jeg har hjemmeeksamen men skal kose meg MASSE med gjengen i Mummidalen hele desember. TAKK!

    1. Niks. Slettet en du skrev til en av de andre i det opprinnelige innlegget (husker ikke til hvem), men har ikke slettet noe her.

     1. Hallo Laila!
      Flott at du leste gjennom bloggen min. Beklager at jeg har en skrivefeil eller to. Det er slikt som skjer dessverre. Men forstår jeg deg rett her? Mener du at folk som har skrivefeiler, eller dysleksi, ikke bør tas på alvor? Eller at man da er mindre intelligent? Jeg hører gjerne på noen motargument til det jeg har skrevet, og jeg skal prøve å kutte ned på skrivefeil slik at du kan «bry hjernen» din med å svare :)

      1. Hei Runar,
       Jeg har kun lest innlegget Siri linket til og headeren din. Så vidt jeg kan se, er bloggen din anonym. Det er synd.

       Du har lest mye mellom linjene i to setninger. Du lurer på om jeg mener at folk som har dysleksi eller skriver feil ikke bør tas på alvor og er mindre intelligente. Dette kan jeg avkrefte.

       Når vi skriver, har vi stort sett et formål med teksten vår. Det er lurt å tilpasse formen og innholdet til formålet. Dersom en ønsker å påvirke noen, for eksempel til å forandre mening, bør en tenke over hvordan det er lurt å ordlegge seg for å oppnå akkurat det.

       Når jeg skriver at jeg ikke ønsker å bry hjernen min med deg, er det fordi du bruker en form som ikke inviterer til dialog. Livet er fort kort til å kaste bort tid på ting man ikke får gjort noe med.

       Det fine med ytringsfriheten er at den gjelder for alle. Så får det være opp til hver enkelt å tenke over hvordan en ønsker å framstå gjennom muntlige og skriftlige formuleringer.

       Med hilsen
       Laila Bredal-Knutsen

       (Beklager Siri, det var ikke meningen å starte en debatt i kommentarfeltet ditt.)

       1. Takk for svar. Beklager om jeg tolket deg feil, men innlegget ditt fremhevet jo en skrivefeil og så «jeg skal ikke bry hjernen mer med han». Vanskelig å se at du mente det på noen annen måte. Men nok om det :)

        Jeg oppfordrer til dialog. Så om du har kommentarer til det jeg skriver så er det bare å legge inn en kommentar. Om du har motargument så hører jeg gjerne på de. Jeg har selv skiftet mening i flere saker, og jeg prøver alltid å søke sannheten.

        Mvh
        Tore

         1. Det er synd fordi det er unødvendig. Vi lever i et åpent demokrati med ytringsfrihet. Når du velger å ytre deg anonymt, virker det som om du har noe å skjule.

          Over og ut.

 2. Kan tilrå recapa til Kirk. Han oppsummerar kvar sesong på 60 sekund. Ligg på Gilmore Girls sin FB-side, du må scrolle ned litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.