Meny Lukk

Sånt vær kan det også være om høsten

oktobergturer3

oktobergturer5

oktobergturer2

oktobergturer4

oktobergturer1

Vi har Ola på besøk. I en mistenkelig helomvending har Harstad funnet ut at det skal være krystallklart høstvær over en lengre periode, og vi tusler rundt på småtopper og soppturer. Sola står så lavt at vi har den i øynene hele tiden, men det er greit. Jeg trekker inn det siste dagslyset med ansiktet og pusten og de tørre, flassende hendene mine.

Ola gikk i ungdomsskoleklassen vår. Det var der jeg og Hallén møttes, på ungdomsskolen, det er en ganske dårlig historie, vi likte hverandre ikke og så likte vi hverandre. Så Ola er begge sin venn, og det er fint. «Ja, jeg vet at du er smart og kan masse,» sier han og himler med øynene når jeg skryter av hvor mange svar jeg kunne på quizen på torsdag. Det er bra at noen sier sånt.

Dessuten har Ola kjøpt nye løpesko til meg. Han skyldte meg dem fordi vi for fem år siden avtalte at vi skulle løpe om kapp på maraton i 2016, med et par løpesko som innsats. Ola kom ikke til startstreken en gang, og da hjelper det ikke at PR-en hans er 40 minutter bedre min. Jeg valgte Adizero Boston.

God lørdag!

Siri