Sånt vær kan det også være om høsten

22. oktober 2016

oktobergturer3

oktobergturer5

oktobergturer2

oktobergturer4

oktobergturer1

Vi har Ola på besøk. I en mistenkelig helomvending har Harstad funnet ut at det skal være krystallklart høstvær over en lengre periode, og vi tusler rundt på småtopper og soppturer. Sola står så lavt at vi har den i øynene hele tiden, men det er greit. Jeg trekker inn det siste dagslyset med ansiktet og pusten og de tørre, flassende hendene mine.

Ola gikk i ungdomsskoleklassen vår. Det var der jeg og Hallén møttes, på ungdomsskolen, det er en ganske dårlig historie, vi likte hverandre ikke og så likte vi hverandre. Så Ola er begge sin venn, og det er fint. «Ja, jeg vet at du er smart og kan masse,» sier han og himler med øynene når jeg skryter av hvor mange svar jeg kunne på quizen på torsdag. Det er bra at noen sier sånt.

Dessuten har Ola kjøpt nye løpesko til meg. Han skyldte meg dem fordi vi for fem år siden avtalte at vi skulle løpe om kapp på maraton i 2016, med et par løpesko som innsats. Ola kom ikke til startstreken en gang, og da hjelper det ikke at PR-en hans er 40 minutter bedre min. Jeg valgte Adizero Boston.

God lørdag!

Siri

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Ida Bergsløkken

  Boston er de beste skoa etter adios! Bra valg!

  22. oktober 2016 at 16:12 Reply
 • Susanne L

  High five for nye løpesko!

  22. oktober 2016 at 16:32 Reply
 • Nora

  Jeg synes egentlig det er fryktelig kjedelig å løpe alene, men i dag løp jeg faktisk 17km helt alene(!!). Det er det lengste jeg har løpt alene før, så jeg hadde bare lyst til å skryte litt av meg selv. Jeg løper egentlig for meg selv hver eneste gang jeg løper, men jeg må bli flinkere til å LIKE å løpe langt alene. Kan fort begynne å kjede meg når distansen overskrider 10km. Har du tips??

  23. oktober 2016 at 16:42 Reply
  • Siri

   Hallo, grattis! Selvfølgelig skal du skryte av det! Sjukt bra jobba!

   Hm, her er et innlegg jeg skrev tidligere i høst om å løpe langturer:

   http://www.sirivil.no/langturtipsene-som-funker-for-meg/

   Da var det jo snakk om veldig lange turer, så man trenger jo ikke drive å spise så mye om man ikke vil på kortere turer, da. Men kanskje det hjelper å for eksempel løpe på nye steder hver gang? Eller spare yndlingspodkastene dine til den neste langturen? Eller variere tempoet litt underveis? Jeg skal tenke litt på det! Kanskje noen andre har noe å tilføye?

   23. oktober 2016 at 20:06 Reply

  Leave a Reply