Santa Cruz: karuseller og sukkerspinn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går leide foreningen for internasjonale studenter gule, amerikanske skolebusser og dro til Santa Cruz. Jeg har ikke vært noe sammen med dem, så jeg bare spurte den første og beste gjengen jeg så om jeg kunne være sammen med dem den dagen. Why not? sa han ene. Han hadde nok vært mer entusiastisk til mitt nærvær om han visste hvor fryktløs og awesome jeg er i karusellsammenheng.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Boardwalk er nemlig full av dem. Dødsmaskiner, altså. Den første vi tok het Fire Ball og fikk meg til å tenke at et atomangrep på akkurat denne delen av California, ikke kunne komme på et bedre tidspunkt enn akkurat da. I want to die! Right now! ropte jeg mens vi snurra og falt og rista. Prøvde å vri meg ut av sikkerhetsbøyla for å gjøre slutt på det hele, men det viste seg å være vanskelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den store berg- og dalbanen syntes jeg var gøy. Det betyr nok at den er ganske tam. Jeg gråt ikke, og ble bare middels sliten i kjeven av å holde det anspente ansiktsuttrykket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ved dødstårnet satte jeg ned foten. Dødstårnet er en sånn greie hvor man blir skutt rett opp i været, og så blir sluppet rett ned i den sikre død. Sånn som Spaceshot på Tusenfryd, veit du. Forrige gang jeg tok noe sånt var jeg kanskje 16 år, og jeg husker at jeg tenkte: Aldri mer. Aldri, aldri mer. Du er voksen nok til å slutte å tøffe deg. Så jeg sa noe sånt som: No, I won’t do that and there is nothing you can say that will change my mind. I’ll be happy to watch from a safe distance, eating this frozen banana and contemplating eternity. Cirka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min yndlingskarusell var den der man ligger på magen i supermannstilling og flyr rundt i ring i fem minutter. En sånn skal jeg søke borettslaget om midler til å kjøpe hjemme. Det var akkurat sånn som det er å fly i drømme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste: Chicken Strips + fries, en boks garlic fries (aaaah), én softis med butter pecan-smak og én med cookie dough-smak, én frozen banana med sjokotrekk og valnøtthakk, tre liter brus.

Var så utslitt av redsel at jeg sovna på bussen hjem.

Siri.

3 kommentarer

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.