shake shake shake + bro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Våknet av et jordskjelv i natt. Serr. Hele verden rista, og det føltes omtrent som å ligge på en gammel vaskemaskin. Nå skjer det, tenkte jeg. Nå åpner portalen seg (den er garantert inni skapet mitt) og jeg kan bare tusle uforstyrret inn i Narnia eller et annet parallelt univers. Eller så dør jeg her, på dette teppebelagte gulvet i føkkings USA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen av delene skjedde, og det hele var over før jeg rakk å bli redd på ordentlig. Vi har hatt innføring i jordskjelvsikkerhet på skolen, så jeg skulle nok klart meg. Har Reese’s Peanut Butter Cups, en halv liter Pepsi Max og en saks i earthquake-kittet mitt. Vurderer å oppgradere med en Nintendo, men den kommer noen av bøllene i den tilfeldige, men overraskende velfungerende gruppa med mennesker jeg havner sammen med i kaoset, helt sikkert til å stjele med én gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Franciskerne bare trekker på skuldrene når jeg mimer «jordskjelv i natt!» og «wtf!». Let me tell you something about jordskjelv, sier de.

Internett sier at det for det meste har gått bra med folk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det jeg egentlig skulle si, er at jeg har vært på Broa. Den var stor og rød, og både Alcatraz og sentrum så veldig eksotiske og innbydende ut fra den. Jeg er nysgjerrig på hvordan det er på den andre siden. Det ser nemlig ut som prima spaser- eller løpeturterreng. Dit skal jeg en dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er den første suveniren jeg har kjøpt i hele mitt liv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen begynner de vanlige forelesningene på skolen. Til nå har det som sagt handlet om jordskjelv, amerikansk smalltalk og cheerleading tryouts (svaret er nei). I beste fall blir det som å gå på Galtvort, i verste fall blir det som å ha en jobb.

More peanut butter, please –
Siri

10 kommentarer

 1. Jeg har tassa over broa og ned til venstre, helt ned til havet, der møtte jeg både rådyrlignende vesener og sperringer med «crime-scene», ganske spooky siden jeg var der alene….En annen gang gikk jeg over broa og ned til høyre, helt ned til koselige Sausalito og tok båten inn igjen til SF. Isabella Allerede bor faktisk i Susalito! God tur over broa. Hilsen Line på loffen.PS Enda gøyere å følge bloggen din nå som du også skriver om mye mere enn «bare»løping.

  1. Hei! Så kult at du har utforsket den andre siden av broa! Vurderer å ta meg en løpetur over den, og så ned til venstre, som du beskriver. Tror det blir en ok tur? Uansett, takk for tips. Og det med å ta båten tilbake fra Sausalito er en kjempeidé!

   Så hyggelig at du liker denne bloggutviklinga. Må jo holde kjentfolk (og ukjentfolk) oppdatert.

   Takk!

 2. Reeses. Ja. Ja til Reeses i alt!!
  Du må spise doughnuts. Blir ikke ordentlig amerikansk får du får sett en politimann svinge pent inn på Dunkin.

  1. Enig! Reeses i alt!

   Jeg vil gå inn på en donutbutikk og bare kjøpe en hel eske med dem. 24 stykker eller noe. Bare «jeg vil ha to av de der, tre av dem, noen av disse», og så bare gå rundt og bære på den eska, før jeg selvfølgelig setter meg ned et sted og bader i dem.

 3. JEEZ, Jorskjelv! Så det var notis om det i nettavisen, men tenkte at det var laaangt unna der du er. Amerikansk geografi er tydeligvis ikke min sterke side. California lissom, tenkte det var Florida.

  Jeg blir alltid like overraska når jeg er på sightseeing og det «ser akkurat ut som på bildene». Rart. Men enda bedre er det jo når det er bedre enn på bilder!

 4. Tryouts! Er det akkurat som å leve i en high school-film? Strengt tatt er det vel kanskje heller college eller universitet, men det er ikke så farlig.

  1. Det er faktisk ganske likt? Alle har på seg skolegensere og går rundt med bøkene på armen og kaffen i hånda. De røyker gress på plenen og footballaget jogger rundt på campus.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.