Meny Lukk

shake shake shake + bro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Våknet av et jordskjelv i natt. Serr. Hele verden rista, og det føltes omtrent som å ligge på en gammel vaskemaskin. Nå skjer det, tenkte jeg. Nå åpner portalen seg (den er garantert inni skapet mitt) og jeg kan bare tusle uforstyrret inn i Narnia eller et annet parallelt univers. Eller så dør jeg her, på dette teppebelagte gulvet i føkkings USA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen av delene skjedde, og det hele var over før jeg rakk å bli redd på ordentlig. Vi har hatt innføring i jordskjelvsikkerhet på skolen, så jeg skulle nok klart meg. Har Reese’s Peanut Butter Cups, en halv liter Pepsi Max og en saks i earthquake-kittet mitt. Vurderer å oppgradere med en Nintendo, men den kommer noen av bøllene i den tilfeldige, men overraskende velfungerende gruppa med mennesker jeg havner sammen med i kaoset, helt sikkert til å stjele med én gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Franciskerne bare trekker på skuldrene når jeg mimer «jordskjelv i natt!» og «wtf!». Let me tell you something about jordskjelv, sier de.

Internett sier at det for det meste har gått bra med folk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det jeg egentlig skulle si, er at jeg har vært på Broa. Den var stor og rød, og både Alcatraz og sentrum så veldig eksotiske og innbydende ut fra den. Jeg er nysgjerrig på hvordan det er på den andre siden. Det ser nemlig ut som prima spaser- eller løpeturterreng. Dit skal jeg en dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er den første suveniren jeg har kjøpt i hele mitt liv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen begynner de vanlige forelesningene på skolen. Til nå har det som sagt handlet om jordskjelv, amerikansk smalltalk og cheerleading tryouts (svaret er nei). I beste fall blir det som å gå på Galtvort, i verste fall blir det som å ha en jobb.

More peanut butter, please –
Siri