Shopping og sosialisering

2. september 2014

Kjære bloggen.

Dette utvekslingsgreiene går som smurt. Jeg har ikke grått en eneste gang siden jeg kom hit, ingenting har føltes uoverkommelig og hjertesorgen er foreløpig bare på nivå med å ha skrubbsår i håndflatene. (Bonusskrubbsår: Marie tryna på løpetur.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror det går så bra fordi jeg ikke har det behovet for en gjeng som mange har. Tvert imot synes jeg det har blitt i overkant mye sosialisering, så jeg prøver å være alene en god stund annenhver dag. Ellers hadde det blitt for mye for meg, og jeg kunnet funnet på å si ting som Wow, that’s such a funny joke! Did you steal it from sexist.com? og det var akkurat det som skjedde. Fikk én angry bitch og to high-fives, så det var verdt det.

(Flaks at jeg kunne si det der på engelsk, for alt blir kulere på engelsk, og det hadde vært en rimelig lol ting å si på norsk.)

Sånn ellers har jeg vært på shopping og kjøpt nye ikkeløpesko. De er helt like et par andre ikkeløpesko jeg hadde, men som ble utslitt. Mvh. vinner av Årets moteblogg under Vixen bloggawards 2014.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOgså har jeg kjøpt mat, selvfølgelig. Jeg shopper mat her på samme måte som folk shopper klær fra Bangladesh: mye, fort og billig. Det kommer av to ting: 1. Det er så mye godt her. 2. Jeg er så rastløs.

IMG_20140831_194319

Det betyr også at jeg spiser veldig mye godteri. Jeg har budsjettert med et 10 kilos amerikatillegg, så jeg er ikke så bekymra for vekta, men jeg er litt bekymra for rastløsheten. Jeg tror jeg trenger et prosjekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Neida, tyggis er ikke godteri, herregud, for en provoserende påstand, men dette skjedde på et kvarter. Veit du hva som skjer med magen når man tygger 24 tyggis på 20 minutter? Ikke jeg heller, men det var ukult.)

Kanskje jeg må lære meg noe yoga, lese alle bøkene i Discworld, ta et språkkurs eller begynne å spille trommer. Kanskje jeg bare må slappe av litt mer. Kanskje det er sånn jeg takler hjertesorgen. Kanskje jeg skal slutte med godteri og satse alle de 10 kiloene på donuts. Kanskje gymsalen trenger et strøk maling.

Stikker og skaffer noe take away,
Siri

 

Previous Post Next Post

21 Comments

 • S

  Hahaha så bra svar på tale!

  3. september 2014 at 01:01 Reply
 • June

  DET var en kul singlett!

  3. september 2014 at 02:20 Reply
  • Siri

   Ja, jeg måtte bare ha den. Hadde et ganske sterkt fashion moment da jeg så den.

   5. september 2014 at 23:12 Reply
 • Gitte

  Tyggisrastløshet, ass. Klarer aldri å ha en pakke i mer enn en dag.

  3. september 2014 at 03:15 Reply
  • Siri

   Veit! Hvordan gjør folk det?

   5. september 2014 at 23:12 Reply
 • Caroline

  Digger deg så innmari!

  3. september 2014 at 03:28 Reply
  • Siri

   Speil!

   5. september 2014 at 23:13 Reply
 • Beinhinne-Kristine

  Kjære Siri. Jeg digger at du har dratt på utveksling! Det blir så mange flotte bilder og morsomme innlegg av det! Jeg sitter og ler godt for meg selv. I adore you! På en ikke-seksuell måte altså, så det er sagt.

  P.S. Seff måtte jeg beholde navnet, hvordan skulle du ellers skjønt hvem det er som poster? :-P

  3. september 2014 at 04:23 Reply
  • Siri

   Er glad for at du har beholdt navnet!

   Og så kult at du synes det er gøy med utveksling! Bare sånn til advarsel, så kan det hende at det blir litt seksuell stemning her inne etter hvert. Det kan jo bli litt ensomt på en kroppslig måte når man lar den faste sengepartneren bli igjen hjemme.

   5. september 2014 at 23:15 Reply
 • Kristin

  Hvilket kamera er det du har? :)

  3. september 2014 at 12:03 Reply
  • Siri

   Olympus OM-D EM-10!

   5. september 2014 at 23:16 Reply
 • Heidiamaria

  Jeg var også på utveksling, i Perth, da jeg tok bachelor. Jeg var der i 2 semester og bodde på college (dorm). Uforglemmelig opplevelse. Jeg var eneste skandinaver der, ble tvunget til å sosialisere og alltid på engelsk. Skolen var kjempevanskelig, og jeg har aldri jobbet hardere for dårligere karakterer før. Ekstremt mange gode minner fra det året, veldig glad for at jeg gjorde det. Får veldig flashback til dette av å lese bloggen din, det liker jeg. :)

  3. september 2014 at 23:38 Reply
 • Heidiamaria

  Tror kanskje jeg må ta fram yearbooken min i kveld! Gleder folk seg ekstremt og har skikkelige arrangementer for dine 21sts?

  3. september 2014 at 23:39 Reply
  • Heidiamaria

   (dine=sine)

   3. september 2014 at 23:40 Reply
  • Siri

   Wow! Det vil jeg gjerne høre mer om. Hvordan var skolen og sånt? Var du full i 12 måneder? Jeg har (tilfeldigvis) ikke vært så mye sammen med folk som ikke har fylt 21 ennå, men det virker som en ganske stor greie, i og med at de aldri kommer inn noen steder.

   5. september 2014 at 23:18 Reply
 • Ane

  Synes du bare skal kjøre på med sosialisering! <3 angry bitches <3

  4. september 2014 at 00:29 Reply
  • Siri

   Tror jeg har funnet en god balanse på det nå. Det er når noen kaller deg angry bitch du vet at det var helt riktig å være angry bitch.

   5. september 2014 at 23:19 Reply
 • baesj

  Siri, er det sant at du er død? Hvis ikke, hvorfor?

  5. september 2014 at 09:33 Reply
  • Siri

   Jeg skal gi deg passordet til bloggen, sånn at du den dagen jeg glemmer å spytte ut de to kiloene tyggis, faktisk kan poste Siri er død-innlegget ditt.

   5. september 2014 at 23:20 Reply
 • Laila

  Hei Siri,
  Jeg ble egentlig litt misunnelig da jeg så at du har blitt utvekslingsstudent. Men så kom jeg på at det kunne jo jeg også ha vært da jeg var ung, og da kan jeg bare ha det så godt.

  MEN DEN SINGLETEN. POCAHONTAS.

  Jeg er grønn. Jeg vet det er en dødssynd, men dæven altså.

  6. september 2014 at 09:38 Reply
  • Siri

   JEG VEIT! Det er den ultimate singleten. Pocahontas er den beste disneypersonen, og det betyr at hun er den beste personen av alle?

   7. september 2014 at 00:13 Reply

  Leave a Reply