Meny Lukk

Shopping og sosialisering

Kjære bloggen.

Dette utvekslingsgreiene går som smurt. Jeg har ikke grått en eneste gang siden jeg kom hit, ingenting har føltes uoverkommelig og hjertesorgen er foreløpig bare på nivå med å ha skrubbsår i håndflatene. (Bonusskrubbsår: Marie tryna på løpetur.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror det går så bra fordi jeg ikke har det behovet for en gjeng som mange har. Tvert imot synes jeg det har blitt i overkant mye sosialisering, så jeg prøver å være alene en god stund annenhver dag. Ellers hadde det blitt for mye for meg, og jeg kunnet funnet på å si ting som Wow, that’s such a funny joke! Did you steal it from sexist.com? og det var akkurat det som skjedde. Fikk én angry bitch og to high-fives, så det var verdt det.

(Flaks at jeg kunne si det der på engelsk, for alt blir kulere på engelsk, og det hadde vært en rimelig lol ting å si på norsk.)

Sånn ellers har jeg vært på shopping og kjøpt nye ikkeløpesko. De er helt like et par andre ikkeløpesko jeg hadde, men som ble utslitt. Mvh. vinner av Årets moteblogg under Vixen bloggawards 2014.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOgså har jeg kjøpt mat, selvfølgelig. Jeg shopper mat her på samme måte som folk shopper klær fra Bangladesh: mye, fort og billig. Det kommer av to ting: 1. Det er så mye godt her. 2. Jeg er så rastløs.

IMG_20140831_194319

Det betyr også at jeg spiser veldig mye godteri. Jeg har budsjettert med et 10 kilos amerikatillegg, så jeg er ikke så bekymra for vekta, men jeg er litt bekymra for rastløsheten. Jeg tror jeg trenger et prosjekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Neida, tyggis er ikke godteri, herregud, for en provoserende påstand, men dette skjedde på et kvarter. Veit du hva som skjer med magen når man tygger 24 tyggis på 20 minutter? Ikke jeg heller, men det var ukult.)

Kanskje jeg må lære meg noe yoga, lese alle bøkene i Discworld, ta et språkkurs eller begynne å spille trommer. Kanskje jeg bare må slappe av litt mer. Kanskje det er sånn jeg takler hjertesorgen. Kanskje jeg skal slutte med godteri og satse alle de 10 kiloene på donuts. Kanskje gymsalen trenger et strøk maling.

Stikker og skaffer noe take away,
Siri