Siste dag på jobb

I vår og sommer har jeg jobbet i Dagens Næringsliv. I DN Aktiv, selvfølgelig, noe annet skulle tatt seg ut. Her er en jobbkavalkade fra Instapinsta:

jobb11. Ganske (veldig) fornøyd med og stolt av ny jobb. 2. Spiste Lollipop Spinn på taket med Barcode og Ekeberg i det fjerne. 3. Starstruck på løpeintervju med Tone Ilstad Hjalmarsen. 4. på svømmekurs med Fullfart Lingsom. Fikk lyst til å lære meg å svømme fort. 5. Skrev skoleoppgave samtidig som jeg jobba, det betydde mange alenelunsjer med prints av Social-Demokraten anno 1914. 6. Traff Lett på Labben for en treningstur i Grefsenkollen. Hyggelig.

jobb21. Brainstorma som bare det. 2. Lærte noe om triatlon av Kristian Blummenfelt. 3. Telefonintervjua en fyr og gjorde disse notatene. 4. Prøvde å ståpadle. 5. Han her skulle svømme 10 mil (han svømte til slutt 11). 6. Tok en ureglementert pause iblant.

Men nå er det slutt. Selv om jeg har trivdes med spreke folk på alle kanter, er det ingen jobb som er bedre enn å ha ferie. Jeg stikker nordover.

Torsk og gomme,
Siri.

6 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.