Siste fra Familiesyden

19. juli 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det regna da vi landa på Gardermoen. På flyet rakk både min lillipup, Niall, å utvikle seg til herdier, og min purrloin, Zayn, å utvikle seg til Liepard, dessuten hadde jeg honning i håndbagasjen og sand i ørene, så litt regn tålte jeg. Å etterpå tåle våte sokker og snø i glipa mellom vottene og jakka, er vel mye av poenget med å reise bort på den måten der. Bare noen timer tidligere hadde jeg vært på eventyr med MS Vips, og sånt lever man lenge på.

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Jeg beordret mannskapet til å tråkke fortere, ellers kunne de se langt etter sjokomilkshake og Tour de France etter lunsj. Det var en effektiv trussel. Faktisk rakk vi å undersøke hulene på andre siden av bukta. Jeg vet ikke hva dette er. Fishiiiiiiies, ropte det.

20150717_115511Som en slags siste hyllest til Familiesyden, besteg vi det lokale fjellet. Faktisk er det noen ordentlige fjell i Familiesyden, men dem overlater jeg som oftest til Hallén. 80-meterstopper, derimot. Dem har jeg stålkontroll på. Her har jeg nesten rukket å posere ferdig, til og med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men så var det slutt. Den siste isen ble spist.

Har spist:
Mye briam og bounty.

Har lest:
Bare et menneske, Americanah, Mi briljante venninne, Et norsk hus, Their Eyes Were Watching God. Det kan vi snakke om snart.

Har sett:
Slange og krabbe.

Har følt:
Stabilitet i tilværelsen. Mye nytelse.

Er klar for norsk høst:
Kanskje, men først litt norsk sommer.

Siri

Previous Post Next Post

11 kommentarer

 • Caroline

  Herlig, herlig, herlig. Digger deg, Siri! Gleder meg til å høre om bøkene. Her i Bergen kan vi se langt etter sommerværet :(

  19. juli 2015 at 12:16 Reply
  • Siri

   Håper du får en fin sommer likevel, Caroline! Jeg vil gjerne høre om det hvis du leser noe du liker i sommer.

   21. juli 2015 at 09:07 Reply
   • Caroline

    Hvis du liker fantasy anbefaler jeg «Odinsbarn» av Siri Pettersen. Også likte jeg «Noveller i samling» av Ingvild Hedemann Rishøi.

    21. juli 2015 at 12:15 Reply
    • Siri

     Ja! Råta neste!

     22. juli 2015 at 16:10 Reply
 • Chassi

  Og jeg la ut en sommerpensumliste jeg også. Game on. :)

  Velkommen hjem!

  19. juli 2015 at 13:47 Reply
  • Siri

   GAME ON!

   21. juli 2015 at 08:56 Reply
 • Susanne L

  Digg med posing da. prrrrrrecious

  19. juli 2015 at 19:00 Reply
  • Siri

   Det finnes jo et par forskjellige typer poseringer.

   21. juli 2015 at 08:57 Reply
 • K

  Ser ekstremt deilig ut med familiesyden. Angrer bittert på Norgesferie..

  Uansett, hva synes du om Mi briljante venninne?? -Vurderer å kjøpe den..

  20. juli 2015 at 14:51 Reply
  • Siri

   Likte Mi briljante venninne veldig godt. Sånn passe alvorlig og full av mening, uten at det er slitsomt å lese. Veldig underholdende og godt driv. Absolutt ikke en sånn bok som blir liggende i veska og som man hele tiden tenker at man burde lest ferdig. Og så synes jeg oversettelsen var veldig god, uten at jeg har noen peiling på oversettelse i det hele tatt, og iallfall ikke fra italiensk til norsk. Kommer sikkert til å skrive et innlegg om den etter hvert, men kan varmt anbefale den på forhånd!

   21. juli 2015 at 09:00 Reply
   • K

    Takker! Skal se om jeg kjøper den før ferien. Dog muligens på engelsk. Gleder meg uansett til å lese om hva du synes om den :-) fortsatt god sommer ?

    21. juli 2015 at 21:16 Reply

  Legg igjen en kommentar