Siste fra Familiesyden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det regna da vi landa på Gardermoen. På flyet rakk både min lillipup, Niall, å utvikle seg til herdier, og min purrloin, Zayn, å utvikle seg til Liepard, dessuten hadde jeg honning i håndbagasjen og sand i ørene, så litt regn tålte jeg. Å etterpå tåle våte sokker og snø i glipa mellom vottene og jakka, er vel mye av poenget med å reise bort på den måten der. Bare noen timer tidligere hadde jeg vært på eventyr med MS Vips, og sånt lever man lenge på.

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Jeg beordret mannskapet til å tråkke fortere, ellers kunne de se langt etter sjokomilkshake og Tour de France etter lunsj. Det var en effektiv trussel. Faktisk rakk vi å undersøke hulene på andre siden av bukta. Jeg vet ikke hva dette er. Fishiiiiiiies, ropte det.

20150717_115511Som en slags siste hyllest til Familiesyden, besteg vi det lokale fjellet. Faktisk er det noen ordentlige fjell i Familiesyden, men dem overlater jeg som oftest til Hallén. 80-meterstopper, derimot. Dem har jeg stålkontroll på. Her har jeg nesten rukket å posere ferdig, til og med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men så var det slutt. Den siste isen ble spist.

Har spist:
Mye briam og bounty.

Har lest:
Bare et menneske, Americanah, Mi briljante venninne, Et norsk hus, Their Eyes Were Watching God. Det kan vi snakke om snart.

Har sett:
Slange og krabbe.

Har følt:
Stabilitet i tilværelsen. Mye nytelse.

Er klar for norsk høst:
Kanskje, men først litt norsk sommer.

Siri

11 kommentarer

  1. Håper du får en fin sommer likevel, Caroline! Jeg vil gjerne høre om det hvis du leser noe du liker i sommer.

  2. Hvis du liker fantasy anbefaler jeg «Odinsbarn» av Siri Pettersen. Også likte jeg «Noveller i samling» av Ingvild Hedemann Rishøi.

 1. Ser ekstremt deilig ut med familiesyden. Angrer bittert på Norgesferie..

  Uansett, hva synes du om Mi briljante venninne?? -Vurderer å kjøpe den..

  1. Likte Mi briljante venninne veldig godt. Sånn passe alvorlig og full av mening, uten at det er slitsomt å lese. Veldig underholdende og godt driv. Absolutt ikke en sånn bok som blir liggende i veska og som man hele tiden tenker at man burde lest ferdig. Og så synes jeg oversettelsen var veldig god, uten at jeg har noen peiling på oversettelse i det hele tatt, og iallfall ikke fra italiensk til norsk. Kommer sikkert til å skrive et innlegg om den etter hvert, men kan varmt anbefale den på forhånd!

  2. Takker! Skal se om jeg kjøper den før ferien. Dog muligens på engelsk. Gleder meg uansett til å lese om hva du synes om den :-) fortsatt god sommer ?

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.