Meny Lukk

SPOILERALERT: nå skal vi snakke om Game of Thrones

DSCN2224

DSCN2221

DSCN2223

DSCN2225

DSCN2226

Nå skal vi snakke om den foreløpig siste boka og den foreløpig siste episoden (s6e2) av Game of Thrones, så hvis du ikke vil ha det spoilet, må du slutte å lese nå.

Happy Jon Snow Week!

Bildene over er av meg som leser ut A Dance with Dragons, den foreløpig siste boka i A Song of Ice and Fire, eller Game of Thrones, om du ikke er sjukt nørd. Den slutter med at Jon Snow blir gjengknivstukket, og det er tre fuckings år siden jeg leste det. Det har altså vært noen tunge år med mye uvisshet i livet mitt. Heldigvis har jeg ikke vært alene i den vonde tiden, vi er mange som har stått i gangen på vors og visket om rød gjenopplivningsmagi, om at man ikke kan brenne en Targaryan, om at Jon er skinchanger.

Nå har serien for det meste tatt igjen og gått forbi bøkene i handling, og det ble lettere å bære uvissheten rundt Jon Snow da han ble knivstukket på tv. Vi trengte ikke hviske lenger, felles sorg er den beste trøst, ikke sant. Dette vet du jo, om du har lest så langt som dette. Så jeg vil bare gratulere med levende Jon Snow. Han var et veldig sexy lik, men han er en bedre mann. Kanskje han har lagt av seg den irriterende, oppofrende mentaliteten sin i døden. Hvem vet.

Det har også vært fint å få frigjort litt av bekymringskapasiteten min, så jeg kan gå over til å på heltid frykte at George R. R. Martin kommer til å dø før han blir ferdig med bøkene. When you play the game of thrones, you win or you die, veit du.

Siri