Statusoppdatering

For kvardagsglimt og polert overflate anbefaler jeg Instagram. Nå skal jeg fortelle hvordan det går. (Det går bra.)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHar fått noen slags venner. Iallfall folk jeg kan være sammen med uten å hele tiden regne på hvor lenge det er til jeg kan gå hjem. La oss kalle dem venkjente. Ikke helt venner, men litt mer enn bekjente.

Venkjent 1: Men hva har man på seg når det snør?
Venkjent 2: Kanskje en t-skjorte under en langerma trøye og så en hettegenser? Og gummistøvler?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hjertesorg, men har fortsatt ikke grått eller gått på en følelsessmell. Savner kroppskontakt. Da jeg merket at jeg lente meg framover for å legge kinnet på nakken til han foran meg i forelesningssalen her om dagen, måtte jeg ta en liten time out.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nivået på skolen er fortsatt rimelig lol, så jeg får finpusset lista over fiksjonelle og ufiksjonelle menn jeg kunne tenke meg å ligge med mens jeg venter på at Hallén kommer hit i midten av desember. Etter at jeg viste den til en av venkjentene mine har denne lista utviklet seg til et fellesprosjekt. I går sendte en av dem meg en melding kun bestående av spørsmålstegn og en link til en video der Petter Northug vinner femmila i Holmenkollen i 2011.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er varmt her, og jeg tror nesten klimaet alene klarer å holde følelseslivet mitt i sjakk. Går i shorts, piknikker på plenen i pausene. Det er en så drøy luksus at jeg begynner å fnise bare jeg tenker på det. Ingen ting er krise så lenge jeg svetter mellom puppene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker livet her. Det er så deilig å være helt i min egen rytme og å bestemme helt selv hva som er viktig og hva som er tull å bruke tid på.

Siri.

10 kommentarer

  1. Bra å høre at du har fått noen venkjente! Ingenting er verre enn slike folk der man teller minutter til man kan gå hjem mens man er med de. Kanskje de venkjente snart blir venner også, du vet aldri – jeg traff hvert fall veldig mange venkjente som ble til venner på min utveksling.

      1. Bra du blir glad for det! Men sliter litt med å komme opp med tema å skrive om. Har du noen tips? Skal jeg kanskje legge ut listen av menn jeg kunne tenke meg å ligge med mon tro?

        1. Ja, legg ut den lista. Og jeg setter alltid pris på litt styrketreningsinspo av den gode sorten (det er det altfor lite av på internett). Og hvordan føles det å ikke løpe så mye, egentlig? Sånt er jeg interessert i.

  2. Flott at du trives, men var det bare jeg som fikk veldig lyst å se den lista? Eller kanskje det er sånt folk flest holder seg for gode til å si høyt.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.