Meny Lukk

Statusoppdatering

For kvardagsglimt og polert overflate anbefaler jeg Instagram. Nå skal jeg fortelle hvordan det går. (Det går bra.)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHar fått noen slags venner. Iallfall folk jeg kan være sammen med uten å hele tiden regne på hvor lenge det er til jeg kan gå hjem. La oss kalle dem venkjente. Ikke helt venner, men litt mer enn bekjente.

Venkjent 1: Men hva har man på seg når det snør?
Venkjent 2: Kanskje en t-skjorte under en langerma trøye og så en hettegenser? Og gummistøvler?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hjertesorg, men har fortsatt ikke grått eller gått på en følelsessmell. Savner kroppskontakt. Da jeg merket at jeg lente meg framover for å legge kinnet på nakken til han foran meg i forelesningssalen her om dagen, måtte jeg ta en liten time out.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nivået på skolen er fortsatt rimelig lol, så jeg får finpusset lista over fiksjonelle og ufiksjonelle menn jeg kunne tenke meg å ligge med mens jeg venter på at Hallén kommer hit i midten av desember. Etter at jeg viste den til en av venkjentene mine har denne lista utviklet seg til et fellesprosjekt. I går sendte en av dem meg en melding kun bestående av spørsmålstegn og en link til en video der Petter Northug vinner femmila i Holmenkollen i 2011.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er varmt her, og jeg tror nesten klimaet alene klarer å holde følelseslivet mitt i sjakk. Går i shorts, piknikker på plenen i pausene. Det er en så drøy luksus at jeg begynner å fnise bare jeg tenker på det. Ingen ting er krise så lenge jeg svetter mellom puppene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker livet her. Det er så deilig å være helt i min egen rytme og å bestemme helt selv hva som er viktig og hva som er tull å bruke tid på.

Siri.