sugar-high on election day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er valgdag i USA og jeg har tre myggstikk i panna. Store stikk som klør lenge. Det ser ut som jeg har nikka til en skapdør. Hele Representantenes hus og en tredjedel av Senatet er på valg.

I køen på Walgreens har jeg en vellykket smalltalk. En fyr ler av de to varene mine, familiepakninger med Honey Nut Cheerios og Reese’s Peanut Butter Cups, og spør om jeg klarer å spise hele den posen med peanøttsmør- og sjokoladeknask.

Ja, svarer jeg, og forteller at jeg har bestemt meg for å spise så mange av dem som mulig, i et slags siste, desperat forsøk på å bli lei. Han forteller om den valgdagen han spiste to king size-pakker med peanut butter cups og fikk tidenes sukkerkick. I had such a sugar high I almost voted for McCain, sier han.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet hva jeg håper skjer i Representantenes hus, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med peanøttsmørknasket. U.S. Department of Labor har anslått at jeg bruker omtrent 40 prosent av den totale kapasiteten min på å tenke på og å spise peanut butter cups. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg er ganske sikker på at det ikke er en ernæringsfysiolog, men en psykolog jeg trenger. Eller bare noen som lager middag til meg.

Siri,
du er ikke lei før du spyr

6 kommentarer

  1. Å kunne lage middag med minimal innsats, minimal bruk av utstyr man må vaske opp etterpå, og hvor alt helst kan lages inne i stekeovnen samtidig, er en kunstform! Den lange eneboertilværelsen min har gjort meg til ekspert på det feltet. Og temmelig lat.

  2. Jeg får så vondt inni meg når jeg leser om folk som ikke gidder å lage middag til seg selv. Egentlig mest fordi jeg synes det høres helt forferdelig ut å ikke spise middag. Jeg lager middag. Uansett. Skjønner at det er en innmari bra egenskap.

    Jeg foreslår takeaway. Eller ferdigdisken på wholefoods.

    1. Jeg har ikke laget middag én gang her, men det er ikke sååå rart, for jeg lager kanskje middag én gang i måneden hjemme.(Hallén lager, da. Men Hallén er jo ikke her). Er ikke så glad i middag. Synes ostesmørbrød er en toppers middag. Steker et egg hvis jeg er i gourmethjørnet. Når det er sagt, så har jeg spist sjukt mye middag her! Bare ikke hjemmelaget.

      Og ja, jeg synes det høres ut som en utrolig god egenskap å lage middag uansett. Det bare oser pålitelighet?

  3. Jeg bor med en som er hyperallergisk mot peanøtter og det kan ikke tas med inn i hjemmet. Dersom jeg har spist det, og vi kysser kan jeg ta livet av ham. Til opplysning.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.