sum sum sum og moon party

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMere mat! Det viser seg at det finnes noe som heter dim sum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADim sum er det beste i verden, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har spist det før. Det er en slags kinesisk meze. Man bare krysser av på et ark med åtti forskjellige alternativer, og så bærer de inn brett på brett med godsaker. Lotusblader med digg ris inni, dampede deigboller med svinemix, vårruller, rekeklumper, tofuaction, alt man kan ønske seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var en kjempesuksess, og vi veltet ut i Månefestivalen med pågangsmot og sprekkeferdige bukskinn.

Denne helga er det altså kinesisk Månefestival, og Chinatown er enda mer crazy enn den pleier å være. Månekaker og vinkende katter overalt. Og altfor mange mennesker. Ristet faktisk av meg et par mennesker i gangen da jeg tok av meg skoene i sta. Har sikkert noen i nakken fortsatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis jeg har forstått det riktig, er Månefestivalen en slags kinesisk thanksgivingvariant. Eller, det blir vel riktigere å si at Thanksgiving er en slags amerikansk månefestivalvariant. Jeg fikk nok etter ti minutter, men rakk akkurat å bli spådd i håndflata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dessverre skjønte jeg ikke hva han sa da han forkynnet spådommen, så jeg så bare passe overrasket ut og ga ham de fire dollarene. Fikk en kake og en klem. Lurer litt på om jeg rett og slett bare kjøpte en kake eller en klem, og fikk en klem eller en kake på kjøpet.

Det kan jo være greit å vite om til jeg blir skikkelig sulteforet på kroppskontakt en gang i oktober.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mett, men sulten på mer,
Siri.

3 kommentarer

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.