Syteklubben på ekskursjon

Syteklubben har vi snakket om før. Det er en forening for sutrere. Foreløpig består den av Ida, Matilde og meg. Det er jo forhåpentligvis et slags menneske inni Matilde for tiden, så kanskje vi kan si at klubben har fire medlemmer hvis vi legger sammen magen og hunden til Matilde.

Her er Matilde + bolla, Melvin og Ida:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The first rule of Syteklubben is: du må snakke mye om Syteklubben på sosiale medier. Fordi det har blitt litt mange mørke kjøkkenbordsselfies fra klubbmøtene i vinter, bestemte vi oss for å gå ut i sola.

Ida er selfie- og snackssjef.

11142101_1437178129915353_1960336836_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHun moser og blander og koker og presser og pakker. Mat er viktigst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matilde er pelsansvarlig. Det betyr at hun passer på at det er nok og riktig pels til stede på klubbsamlingene. Å ha levende pels på møtene er en av forholdsreglene vi har tatt for at Syteklubben ikke skal utvikle seg til en slags selvmordssekt. Såpass sutrete og utakknemlige for vår priveligerte situasjon er vi. Pels:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er humørspreder, noe som innebærer at jeg sørger for at stemningen ikke blir for god. Når det er fint vær og snøfritt i skogen, er det jo fort gjort å bli litt revet med. Her har jeg for eksempel nesten fått Ida til å gråte:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes Den gode samtalen dukker opp oftere når man går på tur enn når man sitter stille. Vi fikk for eksempel snakket om hva som er flauest at de etterlatte finner på datamaskinene våre, om ordet «fitte» teller som en hel setning, og om å klippe håret.

10665582_351660631707026_323706158_n

Alle var enige om at det hadde vært en dårlig tur.

Siri

4 Comments

  1. det er så gøy på sosiale medier hver gang dere har syteklubb, for da får jeg tre bilder i samme serie på rappen. deg, matilde, ida.

      1. jeg er ganske god på å syte faktisk, så jeg kommer løpende, jeg. bortsett fra at det har jeg slutta med (nesten). så da kommer jeg vel gående.

  2. Elsker syteklubber! I vår syteklubb konkurrerer vi alltid om å ha det verst. Det er så befriende deilig å være med mennesker som svarer på klagingen din med enda mer klaging.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.