Tenk å ha bursdag dagen før man skal løpe maraton

8. oktober 2016

Jeg blir 27 år gammel. Foreløpig har jeg satt meg ett mål for livet som 27-åring: å løpe maraton. Flaks at jeg har en god mulighet til å få til det allerede i morgen! Skulle nesten tro jeg hadde reist hit til Budapest ene og alene for å gjøre nettopp det.

Her er jeg som tar bilder av noen såpebobler på expoen tidligere i dag:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På expoen kunne man blant annet kjøpe løpesko, få gratis coleslaw og lage sin egen grønnsaksfigur:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, nei, assa, spør du meg, så spør jeg deg.

Akkurat nå sitter jeg her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det har jeg vel strengt tatt tenkt å fortsette med resten av kvelden.

Hallén er med som støtteapparat. Jeg tror helt ærlig han er mer spent enn meg, det merker jeg fordi han prøver å roe meg ned selv om jeg er ganske rolig. Det er typisk når det egentlig er han som er spent. «I morgen gjelder det bare å fullføre maraton, så har du god tid til å trene deg opp til å løpe den distansen fort seinere i livet,» sier han. «Ja, i morgen gjelder det bare å fullføre med en viss stil,» sier jeg. «Så det gjelder altså bare å fullføre!» sier han. «Ja,» sier jeg. «Bare kom deg helskinnet til mål!» sier han. «Ja,» sier jeg.

Men du, vi snakkes i morgen en gang! Lover ikke løpsreferat i morgen, men lover å fortelle hvordan det har gått i korte trekk, iallfall! Kan hende løpsreferatet må vente til mandag. Vi får se an kroppen og hjernen.

Som vanlig misbruker jeg Instagram når jeg er på tur, så der får du iallfall nesten real-time-oppdateringer på de viktige tingene som skjer i livet mitt. For eksempel møtte jeg noen ganske søte hunder istad.

Jeg føler meg ekstremt klar for å få dette overstått.

Siri (27)

 

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Susanne L

  If you believe in yourself you wil learn how to RIDE A BIKE!

  8. oktober 2016 at 19:36 Reply
  • Siri

   GRAB THEM BY THE PUSSY

   8. oktober 2016 at 19:52 Reply
   • Susanne L

    Du vet hvordan det er når man bare jazzer litt med gutta

    8. oktober 2016 at 22:31 Reply
 • Anne Berit

  All mulig lykke til i morra! Gleder meg til løpsreferat! Og gratler med dagen! :o)

  8. oktober 2016 at 20:24 Reply
 • Carina

  Gratulerer masse med dagen og LYKKE TIL!

  8. oktober 2016 at 20:32 Reply
 • Laila

  Gratulerer med dagen og lykke til med løpinga i morra.

  8. oktober 2016 at 20:34 Reply
 • Kari

  GRATULERER MED DAGEN, SØTASTE SIRI!!!!

  8. oktober 2016 at 20:54 Reply
 • mari

  woah, nå skjer det! gratulerer med dagen, og masse masse masse lykke til!

  8. oktober 2016 at 21:30 Reply
 • Heidiamaria

  ohlala! Lykke til imorgen! Liker at Hallén sier at dette ikke blir siste gangen:)

  8. oktober 2016 at 21:31 Reply
 • Kristine

  Gratulerer så mye med dagen, og lykke til! :)

  8. oktober 2016 at 21:46 Reply
 • Maria

  Gratulerer med dagen! Og heiaheia!!!

  8. oktober 2016 at 23:23 Reply
 • Anonym

  Gratulerer med dagen og lykke til med løp.

  9. oktober 2016 at 08:38 Reply
 • Torill

  Gratulerer med dagen og LYKKE TIL!

  9. oktober 2016 at 10:55 Reply
 • Trine

  Gratulerer med dagen på etterskudd Siri – hurra!

  9. oktober 2016 at 22:12 Reply
 • Ane

  Gratulerer med overstått bursdag! 27 er den perfekte alderen. Eller 30. Men 27 er skikkelig bra, jeg kunne godt vært det resten av livet, om jeg skulle velge en alder. Håper du nyter det, på tross av en noe mer liten kropp enn vanlig post maraton! (Hva med et 4 dager post maraton magebilde? lol, det hadde vært noe.)

  10. oktober 2016 at 10:52 Reply
 • Leave a Reply