Til inspo

I dag tenkte jeg vi først kunne ta en titt på inspirasjonsveggen min.

sjokk

Det er bare noen bilder og ting jeg har samlet opp igjennom, som inspirer meg på daglig basis. Et slags moodboard, om du vil.

Øverst har vi Vebjørn, i det øyeblikket han skjønner at han har vunnet OL-gull. Klippet det ut fra VG-sporten i sommer, etter å ha fått kritikk for å aldri ta menn på alvor. Da tenkte jeg: Men Vebjørn hadde jeg tatt på alvor.

Ved siden av er medaljeknaggen. Som regel har jeg jo medajene mine på meg, men det er litt farlig når man sover, så da henger de på medaljeknaggen. Utrolig inspirerende med et morgenritual der jeg først gjør en solhilsen foran Vebjørn, før jeg tar på meg medaljene mine for dagen.

Til slutt har vi et A4-ark med SJOKK!! på. Det stjal jeg fra Parabolflua, den lokale sportsbutikken, i dag. Det var skisalg og jeg kjedet meg.

Så bare et lite interiørtips til inspirasjon der, altså.

Jeg måtte dessverre slette Jodel fra telefonen min, påkjenningen ved å vite hva 16-åringer poster anonymt på nettet, ble rett og slett for stor. Så her er det beste som har skjedd i Midtre Hålogaland politidistrikt i det siste:

♥♥♥♥♥

burde skamme seg

♥♥♥♥♥

slukket med brus

♥♥♥♥♥

oppblåsbar nisse

Noen ganger føler jeg meg som en Europris-nisse som har blåst på havet. Det er da det er viktig å være en sånn observant person som slukker branntilløp med brus.

God tirsdag, da!
Siri

 

12 Comments

 1. Lurer på om politiet i andre land enn Norge benytter Twitter til å fortelle om dytting av 9-åringer? Koselig at de bryr seg da.

  Og forresten, det går helt fint å sove med medalje rundt halsen. Har bare testa med en, så alle dine kan kanskje bli litt mye. Min kom fra et rebusløp (langt fra løp med joggesko), hvor laget mitt vant løpet og jeg nok hadde et sterkt bidrag på banketten.

  Liker variasjonen på bloggen om dagen! Og er spent på hva 2017 bringer ..

  Hilsen Tove (med skapet fullt av Mummikopper, klarer ikke å stoppe)

  1. Hei, Tove! Oj, det bankettbidraget skulle jeg gjerne sett!

   Så hyggelig at du liker bloggvariasjonen om dagen! Jeg er litt på tuppa, og det kommer nok til syne i spredt og distrahert, men varierert blogging. Bloggen blir her i 2017, veit du. Bare ikke hver dag.

 2. Jeg har ledd og ledd av den nisse-meldinga!
  Synes for øvrig politiet i Midt-Hålogaland skal ha poeng for at de twitrer, men praksisen med å ikke gjøre seg ferdig i en tweet men bare fortsette videre i neste, synes jeg er rar.

  1. Den på-sjø-blåste Europris-nissen er det mest harstadske jeg har hørt, selv om det ikke var akkurat i Harstad det skjedde.

 3. Jodel er livsfarlig. Jeg sjekka det ut etter at du hadde blogga om det. I og med at jeg bor på en liten og oversiktelig plass, ble Jodel fort veldig heftig. Det er jo en grunn til at folk ikke snakker offentlig om det de skriver der inne. Og det er det god grunn til. Jeg kunne ikke ha Jodel.

 4. Hahaha, ein julenisse! ❤ Ser ikkje ut for at det foregår veldig alvorleg kriminalitet i midtre Hålogaland politidistrikt. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.