To nyttårsforsetter og én glowstick

Jeg har tre nyttårsforsetter, men jeg har foreløpig bare lyst til å snakke med deg om to av dem. Vi skal snakke om det siste etter hvert også, assa.OLYMPUS DIGITAL CAMERADet første er å være smartere med energibruken min, å bruke kreftene mine på en mer fornuftig måte. Fordele dem litt mer jevnt utover. Kanskje vurdere å begynne på gjøremål før jeg står og vipper på kanten av avgrunnen, slukke litt flere bål og litt færre branner, trå litt mer vann, trenger du flere språklige bilder for å skjønne hva jeg mener, nei, jeg trodde ikke det.

nyttaarDet andre nyttårsforsettet mitt er å tulledanse mer. Egentlig mener jeg bare at jeg skal danse mer, men å kalle det dansing får det til å høres ut som om jeg veit hva jeg driver med, og det gjør jeg ikke. Så tulledansing får duge. Klapp, sprett, twist, snurr, shake. Sammen med noen jeg liker godt, sammen med noen jeg ikke liker godt, alene. Helst med noen jeg liker godt, da. I så måte begynte 2015 på beste vis.

im just gonna shake?
Siri

11 Comments

    1. Jeg har tenkt på det du sa om at Zayn er for glatt, og det utsagnet har faktisk provosert meg ganske mye i ettertid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.