Tre skrekkelige podkaster for den gode halloweenstemningen

horrorpodkaster

My Favorite Murder

Karen og Georgia sitter hjemme i stua og prater om skrekkelige ting. De er to vanlige mennesker som bare er innmari fascinert av groteske mord&mysterier, mest fordi de er så redde for å bli myrdet selv. «Wow»-ene, «oh my god»-ene og «Jesus, no»-ene sitter løst mens de diskuterer sine egne og lytternes favorittmord. En av mine favorittpodkaster uansett sjanger. Tusen takk til Susanne for veldig bra podkasttips. Stay sexy, don’t get murdered!

Sword & Scale

Dette er også en såkalt true crime-podkast, det er altså snakk om ting som har skjedd i virkeligheten. Det gjør det jo enda verre, egentlig. Her er det alt fra historier om seriemordere, om hvordan hjernen til gærne drapsmenn skiller seg fra hjernen til sinnsfriske drapsmenn, om hvordan dødsstraff foregår i virkeligheten, om barnemordere og alt annet fælt du kan tenke deg. Skikkelig ille, altså. Helt top notch, med andre ord.

Last Podcast On The Left

Det som er dumt med Last Podcast On The Left, er at vertene er så innmari bro-y (du veit, som i at de er bros) og ikke så reint lite rasistiske og misogynistiske. Hadde det ikke vært for det, så hadde dette vært en av mine favorittpodkaster, for de snakker om så mange morsomme ting! Det er alt fra demonbesettelser til alienkidnappinger til jævelskap som har skjedd på ekte. Skikkelig synd at det er så tungt basert på dårlig humor, for det er godt researchet og veldig interessant. For oss som liker skreeeekk, da.

Oj, jeg glemte helt Someone Knows Something!

Siri,
knask eller knep

4 kommentarer

  1. Anbefaler den fiktive Limetown – første sesong kom i fjor og jeg venter i spenning på neste (men vet ikke om den kommer). Er allikevel så sjukt verdt det, og åh, så skummelt. Ikke hør på det ute i mørket. Vær inne. Med strikketøyet. Stol på meg.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.