Trim uke 20

sirivil.no

Denne uka har jeg gått, jogga og løpt mye i terrenget. Merker at det både er bra og slitsomt for beina mine. Jeg liker jo egentlig best å løpe i terrenget, det er bare dette halvmaratonet som gjør at jeg må prioritere flatløpinga. Litt.

 • Mandag: hvilings
 • Tirsdag: bratt fjelltur.
 • Onsdag: I. jogg til Kvalvika, 1 t 50 min.
  II. 45 min moderat, flat distanse, 1 t til sammen.
 • Torsdag: bratt fjelltur
 • Fredag: 1 t joggings + styrke
 • Lørdag: I. Morgenjogg, 50 min
  II. Moderat baneintervall, 4 x 2038 m @ 4:40 – 4:28 min/km. 1 min pause. 1 t til sammen.
 • Søndag: hvilings (styrke)

Uker til halvmaraton: 4

sirivil.no

Treningsinnstillinga mi er litt blæh om dagen. Jeg har ikke så lyst, jeg vil helst bare spise is og ligge på plenen (eller på sofaen, hvis det er dårlig vær, da). Lese i bøkene, strikke. Ikke banke kilometer. Men det er jo det jeg må akkurat nå. Jeg har sagt jeg skal løpe det halvmaratonet på 1:39, og da skal jeg faen meg gjøre det også. Kan ikke la litt mangel på futt stå i veien for successssss, ikke sant.

I det lange løp tror jeg ikke man kan overse mangel på futt, men nå er det bare fire uker igjen til halvmaratonet mitt, og jeg må rett og slett finne en måte å komme meg rundt, forbi eller gjennom futtmangelen på. Kan forholde meg til treningsleiheten etter løpet. Denne uka ble jeg reddet av å alltid ha noen rundt meg som ville løpe.

Så jeg har bestemt meg for at målet for neste uke er å løpe 90 kilometer. Samma hvordan. Sakte, fort, på sti, i lyngen, på asfalt, spiller ingen rolle. Jeg har ikke så mye til overs for meningsløs kilometersanking til vanlig, men nå jeg bare ha et veldig kortsiktig mål jeg kan forholde meg til når jeg våkner i morgen og begynner å lure på om jeg ikke bare kan ta den løpeturen på tirsdag isteden. 90 kilometer er en passe utfordring.

Siri

8 Comments

 1. Hei Siri! Jeg skal på reise i sommer og vil lese bøker som foregår i stedene jeg drar til. Vet du om noen bra bøker fra Amsterdam, Berlin, Praha eller Wien? :)

  1. Wow! Nå måtte jeg tenke meg skikkelig hardt om. Kommer på noen fra Berlin, iallfall:

   Christiane F. (husker ikke forfatterne, sorry)
   Book of Clouds av Chloe Aridjis (anbefales)
   Stasiland av Anna Funder (dokumentar, anbefales)
   Berlin Noir-trilogien av Philip Kerr (krim, veldig lenge siden jeg leste dem, men mener å huske at jeg likte det)
   Har ikke Ian McEwan og Vladimir Nabokov også skrevet bøker med handling i Berlin?

   Rembrandt’s Whore av Sylvie Matton (?) og Pike med perleøredobb av Tracy Chevalier er vel satt i Amsterdam. Begge er saftige og ganske lettleste greier. Og Smertens ministerium!

   Tilværelsens uutholdelige letthet foregår vel for det meste i Praha, gjør den ikke? Og har ikke John Irving en bok om noen hoteller, blant annet i Wien?

   Kanskje noen andre har noe å bidra med?

  1. Kameramann! Sorry, glemte å skrive opp tøyinga denne uka. Gjorde det mandag, tirsdag og fredag. Bra du passer på. Rulling har det ikke blitt noe av, da.

 2. Jeg tar ofte mangel på motivasjon som et tegn på at jeg er sliten og kanskje har trent litt mye. Husk å hvile! (Men stå på, dette greier du :) )

 3. Lykke til med 90 kilometersuken! Og husk å bruke minst like mye tid på å ligge strak ut og spise is som på å løpe <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.