Trim uke 23

20150605_103237

 • Mandag: 16 minutter jogging, flatt. Gikk fint.
 • Tirsdag: 20 min romaskin + 20 min innesykkel + 20 min ellipse, 60 min til sammen. Litt styrke.
 • Onsdag: Verdens lengste sykkeltur. 2 t 50 min. Holdt i ca 2 t, lå død på sykkelen resten.
 • Torsdag: Ikke snakk om noe som helst.
 • Fredag: 18 minutter jogging, mye motbakke. Foten liker ikke motbakke. Flatt neste gang. Men jeg løp i shorts og holdt på å besvime av lykke.
 • Lørdag: Intervall på ellipsa. 7-7-7-7-2 minutter, 1 min pause. 50 min til sammen. Litt styrke.
 • Søndag: Sykkeltur, 1t 45 min.

Tid: ca 7 timer.
Humør: Ganske bra pga. kunne jogge to ganger.

20150605_103300

Herregud, det er ikke mye løping som skal til før hele livet mitt løftes et par hakk, ass. Selv den andre treninga går lettere når jeg vet at det ikke er et halvt år til neste gang jeg kan stikke føtta i løpeskoa. Jada, jeg er i verdens verste form. Jada, jeg trodde jeg hadde nådd bunnen i februar. Jada, det er fortsatt veldig lenge til jeg kan løpe det jeg teller som en ordentlig treningsøkt. Ikke noe av det der spiller noen rolle akkurat nå. Det eneste som spiller noen rolle, er at jeg holder meg i skinnet.

Hvilket skinn?

Dette skinnet:

IMG_20150605_102402

Jeg var så fornøyd etter jogginga på fredag at jeg ikke bare tok én selfie, men to. På denne selfien prøver jeg å blunke med ett øye, og det viser seg at det ikke er en sånn egenskap man bare utvikler over natta. Det må nok minst en lekkasje av radioaktiv gass, en overnaturlig storm eller et laboratorieuhell til for at jeg skal kunne få til det. Og hvis blunking hadde vært det jeg fikk ut av en sånn situasjon, ville jeg nok, helt ærlig, blitt ganske skuffa.

Javel. Hade!
Siri

8 Comments

 1. Deilig, deilig! Har ikke løpt på ukesvis selv. Savner det vilt, men må vente litt til før jeg prøver. Skjønner godt gleden din, kos deg!
  Savner deg på twitter.

  1. Kjipt. Har du vondt i et bein eller to? Og har du noen nye podkasttips?

   Sikkert snart tilbake på twitter, ass. Nå aner jeg jo ikke hva du driver med.

   1. Høyrefoten. Men merker endelig litt bedring, så håperhåperhåper det blir løping innen juli. Satser på å bli sterk og smidig så lenge.

    Podcast. Hmm. De nyeste jeg har hørt er Mystery show og Ferdigsnakka. Litt ambivalent til dem begge, egentlig, men liker litt. http://gimletmedia.com/show/mystery-show/ og ferdig-snakka.no
    Radio diaries hvis du ikke har hørt den ennå.

    1. Shit, ass, det er litt tøft å vente på å bli bedre.

     Innrømmelse: Jeg har bedrevet noen yogasessions på stuegulvet. Kan nesten ta i gulvet med strake bein. Kjempesmidig, med andre ord.

     Takk for podkastanbefalinger, skal høre på dem på neste ellipseøkt.

  1. Var så sliten at jeg tror jeg fikk blackout. Faktisk tror jeg vi har et gammelt GoPro et eller annet sted, det skal jeg søren meg sjekke ut. Da kan det bli fartsfylte og ekstreme videoer av meg som shredder gjennom Nordmarka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.