Trim uke 36 (comebackuke 4/12) + et svar

20150906_104613

Ok, en tredjedel uti Et slags comeback-prosjektet mitt, og det går sånn passe. Heldigvis er det nok at det går sånn passe. Sånn passe er bra nok i de aller fleste tilfeller.

 • Mandag: 40 min joggings + styrkings
 • Tirsdag: ikke noe
 • Onsdag: 45 min ellipse (jaaaa, jeg er klar over at denne økta står på mandag på plakaten min)
 • Torsdag: 1 t 25 min løpings/joggings whatever
 • Fredag: 45 min joggings + styrkings
 • Lørdag: 40 min joggings
 • Søndag: 1 t 5 min joggings

Dette har vært en tung uke, men det er ikke så rart etter den uka jeg hadde forrige uke. Jeg skrinla ganske kjapt alle planer om hardøkter, og øvde på å løpe rolig isteden. Det høres jo dumt ut, men når man bare løper et par ganger i uka, er det like greit å bare dure av gårde, synes jeg. Men nå har jeg jo kommet meg opp i litt mer enn bare et par ganger i uka, og da er det greit å lære seg å variere innsatsnivået litt. Så denne uka har det gått i luntetempo, og det er bra.

Ellers lite å melde herfra, ass, så la meg svare på et spørsmål jeg fikk etter forrige ukes oppsummering:

maria

Hei, Maria. Jeg må bare innrømme at jeg ikke planlegger å få noe fart i beina. Eller, det er vel mer at jeg ikke har tenkt noe på det i det hele tatt ennå. Her er planen min: Gjøre ferdig disse 12 ukene med comebackforberedelser. Så har jeg fantasert om å snu plakaten min og lage en 12-ukers bootcampkalender, og da kan det hende det er plass til noe fart og spenning. Tidligere har jeg hatt god erfaring med baneøkter i den tilsikta konkurransefarta, eller kanskje til og med litt raskere enn det. Da kan man jo bare starte med så korte drag man trenger for å få det til, egentlig. Også er det er jo mange som liker for eksempel 45/15-økter, som Ida har skrevet om her. Jeg hater det.

Når det er sagt, så må jo det mest behagelige alternativet være å bare sette ned farta på de rolige turene. Da blir det jo forskjell på det. Om du tester ut noe og får det til, vil jeg gjerne ha en oppdatering, så jeg kan putte det inn i mitt eget treningsprogram etter hvert.

Hilsen Siri, verdens treigeste menneske.

Ok, det var alt for denne dvaske uka.

Slitenhet: 5/10
Treningshumør: 6/10
Pågangsmot: 6/10

Siri

7 Comments

 1. Jeg er på comeback uke 75 eller noe sånt, og nå begynner det å komme seg (endelig). Jeg føler at du takler hele greia sykt bra, først det å ikke kunne løpe og nå det å ikke kunne løpe som før, og det å holde seg til planen og ikke rope stygge ting fra balkongen hele dagen. Jeg har sagt det før, men jeg må si det igjen: respekt.

  Jeg har blitt singel-T, så det er vel det som gjorde at jeg har fått full guff igjen. Det er ikke akkurat verdt det. Men det er en ok bivirkning.

   1. Ikke ennå. Har ikke lastet ned tinder heller. Men jeg har drukket fargerike drinker og løpt i fjellveien. Også prøver jeg å utfordre meg litt på styrkefronten (har meldt meg inn i et treningssenter der alle GÅR på tredemølla #cardio.)

 2. På torsdag løp jeg 7 kuperte km på asfalt på 34 minutter inkludert en slags oppvarming. Følte meg tøff og rask i høstmørket. Vanligvis bare subber jeg av gårde i deilige 6-7 min/km i skogen. Apropos tempo og sånn for tiden, liksom.

 3. Takk for svar! :) Saktere på de rolige, og tadegsammenogløpfortere på de raskere altså. Og kanskje litt tusenmetere på bane. 45×15 kjører jeg allerede, er veldig fornøyd med det.

  1. Fy søren, jeg får aldri dreisen på 45/15, ass, selv ikke når jeg passer på å løpe sakte nok i starten. Tror det rett og slett blir for mye for meg å holde orden på. Noen tips?

   Når jeg har løpt i konkurransefart på bane, har jeg faktisk startet med enda kortere drag enn 1000 m, og tatt så lange pauser jeg trenger for å få til farta. Det er greit i starten, men så må man jo presse seg videre etter hvert, da.

   Fortell hvordan det går etter hvert, da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.