Trim uke 47

Rumpa mi hadde slått seg litt mer enn først antatt. Måtte ta denne uka helt av. Det går jo bra, jeg har jo ikke så mye jeg skulle rukket. Nå er den tilbake til den bleikrgrønne fargen den pleier å ha på denne tiden av året, og i dag har jeg jogget en halvtime. Det gikk fint. Sånn hvis du ser bort fra føret:

20161127_171054

20161127_170936

Det er litt av et styr å løpe nå. Man må på med fullt utstyr. Våtsokker og refleksvest og supertøy og rumpevarmer og hodelykt og masse ekstra dill. Og så kommer man seg ut, og så har man en times kaving foran deg. Dessuten er det mørkt. Jaja. Man kan iallfall se julelysene godt. Og høre på 8 Days of Christmas med Destiny’s Child, som er den eneste julesangen som finnes, om du spør meg. Det går egentlig greit. Spesielt fordi jeg vet at en jeg bor sammen med har truet med å finne fram skiene mine snart. SKrEkK & GrU.

S

 

5 Comments

  1. Tuller du når du skriver rumpevarmer? På de kaldeste dagene blir rumpa kald selv om jeg pakker den inn i opptil flere lag med ull. Vurderer å kjøpe en rumpevarmer av primaloft eller dun (for klatring) men er usikker på om det er verdt pengene. Har du prøvd? Et godt alternativ er å bli inne.

    1. Jeg mener det med rumpevarmer! Jeg har et par stykker i ull, som jeg bruker sammen eller hver for seg, litt avhengig av hvor kaldt det er. Har ikke prøvd noe annet enn ull, men det høres veldig digg ut. Rumpa er tydeligvis veldig utsatt?

  2. Det er hardt å leve med noen som liker ski, enda hardere når man er samvittighetsfull og vil engasjere seg. Men du er flink som løper deg gjennom snø og mørketida da.

    ps beklager spamkommenteringa men jeg har vært ute av blogg..osfæren (HAHA) så lenge og føler for å kompensere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.