Trim uke 48

slutty slut på slutty 90

Ok, dette var det eneste løperelaterte bilde jeg tok forrige uke? Meg på vei hjem fra tredemølla i min fineste stas?

Ja, hei, hvor var vi? Jo, jeg dreiv og fortalte på internett om hvordan jeg prøver å bli litt raskere til å løpe. En nøkkelfaktor her er å ikke tenke så mye på hvor meningsløst løping som hobby er. Jeg har ennå ikke klart å lure meg selv til å tro at jeg kommer til å få bruk for løpinga. At jeg på et eller annet tidspunkt kommer til å bli jaget av noen som ikke har skyte- eller kastevåpen og er treig nok til å ikke ta meg igjen med en liten spurt.

Men det tenker jeg altså ikke på noe særlig.

Forrige uke var min første trimmeuke etter høstpausen. Var det en myk start? Kanskje ikke helt, men jeg prøvde å ikke overdrive.

Trimmings uke 48:

 • Mandag: Løpetur, 1 t 10 min, 12 km, 5:55 min/km. Fikk prøve å løpe med barnevogn, det var jo helt forferdelig tungt.
 • Tirsdag: I. Moderat intervall på mølle. 3 x 10 min @ 11,5 km/t + 10(45/15 sek) @ 14,5 km/t. 11,5 km til sammen. + styrke.
  II. To ganger opp slalombakken med toppturski. Herregud. 45 min. Er dårlig på ski.
 • Onsdag: Rolig løping på ganske dårlig føre. 1 t 20 min, 13 km, 6:00 min/km.
 • Torsdag: Liten topptur på ski. 45 min. Blææhh. Fortsatt dårlig på ski.
 • Fredag: 6 x 1000 m på mølle. Progressivt fra 13,3 til 14,4 km/t. Ca 45 sek pause. 11 km til sammen.
 • Lørdag: Langrenn, 1 t 10 min.
 • Søndag: Hviliiiings.

Tid: 7 t 40 min
Løpt: 48 km
Humør: Bra

⇒ Alle detaljer på Strava

Her er et bilde av Bergen:

bergen bitch

Mål for denne uka:

 • Løpe en langtur på mellom 17 og 20 km
 • Trene styrke to ganger (ohoi, hårete mål)
 • Få minst én bra mølleøkt
 • Ikke spise overdrevent mange klementiner rett før jeg skal løpe

Snakkes i morgen!

 

Siri

4 kommentarer

  1. Ja, fyttikatta, det var rimelig sjuke greier! Helt vilt. Har ikke så mye mer å si! Har litt lyst til å finne løpet på nett og se på det en gang mens jeg løper på tredemølla. (Blir kanskje FOR nørd, da.)

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.