Trim uke 49

grimase trim uke 49

Jeg kunne ha sagt at jeg har tilpasset meg, at jeg elsker alle former for skigåing og at mørketida ikke er så ille når man først venner seg til det. Problemet er bare at den eneste skitypen jeg liker, er vannski, og at mørketida virkelig har fucket med hele livssystemet mitt.

I dag sov jeg til klokka 12. KLOKKA 12. Jeg har aldri sovet lenger enn klokka 10 noen gang før, og da har jeg lagt meg sånn i 8-tiden på morgenkvisten. Dette er helt ute av kontroll. Hva blir det neste? At jeg engasjerer meg når noen sender meg en Trump-link fordi de vet at jeg ikke liker det? At jeg slutter å skrive «få ham av lufta for helllvette» på facebookveggen til NRK, hver eneste gang Dan Børge Akerø er på? At jeg klarer å komme meg ut på trening regelmessig, fordi jeg uansett synes det er kjipt å eksistere i totalt mørke, så jeg kan like gjerne ha det kjipt i snøen? Hvem vet.

trim uke 49 mørketid

Foreløpig ligger jeg godt her. Langt, langt, langt under dyna.

Mål for neste treningsuke:

 • Komme meg ut én gang.
 • Ikke drepe eller drapstrue noen.

S

5 Comments

 1. Jeg har gått i hi. Eller i dvale. Litt sånn som i mummidalen bare at jeg må stå opp å gå på jobb.

  Er imponert om du i det hele tatt står opp.

 2. Jeg er bare innom for å si at leseåret mitt har blitt helt annerledes (og bedre?) etter at jeg bestemte meg for å teste ut strategien din med bare kvinnelige forfattere. <3

   1. Litt tregt svar! To forfattere jeg neppe ville ha støtt på om jeg bare grep noe fra «anbefalt»-bordet på deichmanske (ofte to tredjedeler mannlige forfattere, her i høst ble jeg så sliten at jeg utbrøt «DET ER SÅ MANGE GUBBER JEG ORKER IKKE», hvorpå mannen min svarte «ja, det ER mange gubber» og så gikk vi, og blant annet derfor er han mannen min) er Ahdaf Soueif og Louise Erdrich. Jeg likte godt Aisha av Soueif og The Plague of Doves men særlig den frittstående fortsettelsen The Round House av Erdrich. Jeg har også undersøkt kortprosaen til Lydia Davis og sci fi-en til James Tiptree jr. (pseudonym for Alice Bradley Sheldon). Jeg har ikke lest så mange norske forfattere jeg ikke kjente fra før, men jeg har lest Lena Anderssson.

    En forfatter jeg har lest og likt på grunn av dine anbefalinger er Zora Neale Hurston (alle romanene). Så. Det er mer, men jeg kan ikke holde på hele dagen. Takk for dulten, i alle fall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.