Trim uke 9

IMG_20150227_164413

 • Mandag: intervall på ellipse (5 x 6 min, 1 min pause, 50 min til sammen) + styrke.
 • Tirsdag: passe rolig skitur, 1 t 35 min.
 • Onsdag: ellipse, 60 min.
 • Torsdag: 55 min skøyting + styrke.
 • Fredag: rolig skitur, 1 t 10 min.
 • Lørdag: skitur, 1 t 30 min.
 • Søndag: hvilings.

Første uke i comeback-prosjektet mitt er overstått. Jeg er veldig fornøyd med å ha klart å presse et par av øktene til å vare i halvannen time. Som jeg sa forrige uke, så blir øktene bare kortere og kortere når jeg først tillater meg å slurve. Erfaringsmessig er de litt lengre turene den enkleste veien til bedre form for meg. Og selv om det ikke blir så mange uttalte hardøkter, blir det nok pusting. Tro meg. Jeg klarer ikke gå på ski, og iallfall ikke å skøyte, uten å ta i veldig.

IMG_20150227_165039

Se på det bildet her. Når det er sånn i skogen, da liker jeg uironisk å gå på ski. Ofte skal det bare et miljøskifte til for å få fart på mosjoneringslysta, så når jeg i tillegg får sånne forhold som det her, kan det hende jeg skeier ut med å låne et par fartsbriller. Bare kall meg Petter.

Sånn teknisk får du det til ganske bra nå. Det er kroppen din som er grunnen til at det går sakte. – Hallén

Nei, assa, ellers da? Den kommende uka har jeg som mål å få til to treningsøkter på halvannen time, pluss én intervalløkt og én styrkeøkt. Gidder ikke snakke om plantar fascitt i dag. Kan snakke mer om ham neste uke.

Siri

11 Comments

 1. Hvor er dette skiføret? Vi har kun blank hålke i titalls mils omkrets, og jeg (armen min egentlig) er desperat etter en skitur.

  Bra jobbet, Super-Siri! Du vedlikeholder formen veldig godt med ski. Jeg har brukt gammeldags ergometersykkel, og selv det fungerte. Stå på!

  1. Gausdal! Blir nok litt ergometersykkel denne uka, tenker jeg. Hvordan underholder du deg selv mens du holder på med det, egentlig?

   1. Den gangen hadde jeg en egen spilleliste som het Sykkel, og som var full av desperat musikk ala Absolutely fabulous og Spice girls. Grøss, så fælt. Dette er straffen for altfor mye løping.

    Gausdal er notert! Armen må få prøvd seg på ski før våren kommer, men her er det liten storm, bar asfalt og is i løypene.

 2. Jøsses, snakker vi Skei eller Sjusjøen eller noe sånn? Jeg vil hjem når jeg ser det der, selv om jeg hater å gå på ski.

  1. Jepp, vi snakker Follebu. I dag gikk vi fra Nordseter. Men nå er jeg hjemme i Lillomarka.

   Ski, ass. Det er ikke det samme som å løpe.

     1. bror har skaffa seg voksenpoeng i voksenbanken og lån i den ordentlige banken. jeg tipper du var på ski like i nabolaget (alt er jo nabolag i follebu egentlig). neversjøen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.