Vært på båttur da

båttur stoupa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke helt hva som foregår i bildeserien over, men vi har iallfall vært på båttur i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg drakk brus, dingla med beina over bølgene og vurderte hva slags livsvalg jeg må ta for å gjøre sånne båtturer til en del av hverdagen min. Tror det innebærer en eller annen form for Eat Pray Love-aktig helomvending, og det er jeg ikke sikker på om jeg er interessert i. Her om dagen plukket mamma opp en tom plastpose fra gulvet og sa: «Er dette lommeboka di, Siri?» Riktig nok har jeg brukt en plastpose som euroholder, det er jo praktisk når man for eksempel skal ha vannpenger i sports-bhen på morgenjogg, men det hele virket mer som en kommentar til min livssituasjon enn noe annet. Når jeg tenker meg om, virker den hippiekolonien som holder til oppi lia her helt ok. Det er iallfall varmt nok til å sove i telt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kom fram til at første skritt må være å ta båtførerprøven. Det kan jo være med på å øke sjansene for å fange Verdens største fisk i Harstad (VSFH) også.

Siri

3 kommentarer

  1. Båttur er noe av det fineste som finnes, men det er fordi jeg er over gjennomsnittet glad i havet.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.