Meny Lukk

Vært på shopping

Med shopping mener jeg loppemarked i Kvæfjordhallen. Dessverre hadde de ikke Kvæfjordkake i kafeen, men vi ladet opp med et stykke kokosbollekake (kjeksbunn med kokosbolleskum og sjokoladetrekk) og et stykke mysteriekake (tjukk nøtte- og kjeksbunn med en feit og god egge- og vaniljekrem oppå) før vi gikk inn. Da hadde vi fått gjort det viktigste, og kunne kose oss blant skinnfrakker og furumøbler uten å stresse.

barbra ring sirivil.no

Egentlig skulle vi se etter en bokhylle, for noen har visst tatt med seg alle bøkene hun ikke har lest til Harstad. Vi fant dessverre ikke noen bokhylle, så jeg kjøpte noen flere bøker isteden.

Barbra Ring: Før kulden kommer
Sigrid Undset: Våren
Linda Olsson: La meg synge deg stille sanger
Hanna Kvanmo: Dommen

Men mer oppsiktsvekkende enn at jeg kjøpte bøker, er at jeg kjøpte mitt første nips.

nips sirivil.no

Det er en liten skål med kirsebær på. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg tidligere har klart å spise sure smågodtkirsebær rett fra posen som en annen 11-åring. Jeg er jo voksen og gjør voksenting, som for eksempel å kjøpe nips på loppemarked.

God lørdag! Håper du har kjøpt yndlingssmågodtet ditt!

Siri