Vært på shopping

Med shopping mener jeg loppemarked i Kvæfjordhallen. Dessverre hadde de ikke Kvæfjordkake i kafeen, men vi ladet opp med et stykke kokosbollekake (kjeksbunn med kokosbolleskum og sjokoladetrekk) og et stykke mysteriekake (tjukk nøtte- og kjeksbunn med en feit og god egge- og vaniljekrem oppå) før vi gikk inn. Da hadde vi fått gjort det viktigste, og kunne kose oss blant skinnfrakker og furumøbler uten å stresse.

barbra ring sirivil.no

Egentlig skulle vi se etter en bokhylle, for noen har visst tatt med seg alle bøkene hun ikke har lest til Harstad. Vi fant dessverre ikke noen bokhylle, så jeg kjøpte noen flere bøker isteden.

Barbra Ring: Før kulden kommer
Sigrid Undset: Våren
Linda Olsson: La meg synge deg stille sanger
Hanna Kvanmo: Dommen

Men mer oppsiktsvekkende enn at jeg kjøpte bøker, er at jeg kjøpte mitt første nips.

nips sirivil.no

Det er en liten skål med kirsebær på. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg tidligere har klart å spise sure smågodtkirsebær rett fra posen som en annen 11-åring. Jeg er jo voksen og gjør voksenting, som for eksempel å kjøpe nips på loppemarked.

God lørdag! Håper du har kjøpt yndlingssmågodtet ditt!

Siri

20 kommentarer

  1. Ikke for å være kjip eller noe sånt, men er ikke nips prydgjenstander som ikke har noen annen funksjon enn å se pene ut? Det du har kjøpt er vel mer en bruksgjenstand? En nydelig bruksgjenstand, da. Og praktisk.

  2. Jeg har lånt en bok med en venninne og kjøpt ritter sport joghurt. Jeg var nemlig en av dem som elsket soho-sjokoladen når den fantes. Denne ritter sporten er ikke fult så god, men det er et pluss at det står «Quadratisch. Praktisch. Gut.» bakpå. Det er vel den eneste sjokoladen jeg noensinne har kjøpt fordi den først og fremst er kvadratisk og praktisk, men sånn kan det visst også gå.

  3. Ah, loppemarked i Kvæfjordhallen. Jeg vokste opp sånn ca. ett minutt fra Kvæfjordhallen og har tilbragt utallige timer i svømmehallen og gymsalen. Minner.

  4. de kirsebærskålene er faktisk de peneste skålene jeg veit om. og det er ene og alene fordi bestemor hadde sånne i kjøkkenskapet sitt, og vi alltid spiste hjemmelaga sjokoladepudding med klumpete vaniljesaus fra dem. gratulerer med nips. nå stopper det aldri, veit du. snart har du et halvt loft fullt av nips. det tar bare et par år. snakker av erfaring.

    1. Å, alle har så fine historier om bestemødrene sine kirsebærskåler! Har jo virkelig snublet over en skikkelig skatt her. Bare jeg ikke blir bitt av nipsbasillen.

  5. Jeg kan ikke gå på loppemarked! Jeg blir helt forelsket av alt av nips og bruksgjenstander jeg ser og er i risikosonen for å ta helt av. Har jo ikke akkurat så god plass i studentboligen til slike ting. En dag skal jeg, som Mari her, ha et loft fult :D

    1. Hallén kjøpte to kaffekrus til når vi har gjester. Vi drikker ikke kaffe og må alltid servere kaffen (som vi bare har pga. sjokoladekakebaking) i store tekopper, og det synes han er flaut. Forrige helg måtte Oslo-besøket ta med seg One Direction-koppen og gå bort til naboen og be om en tår fordi vi ikke hadde mer igjen.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.