Velkommen på Strava, 630

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk spreke julegaver. Kanskje det var et hint. Blant løpesko i riktig modell og størrelse, raske briller og supertøy, lå også en Garmin Forerunner 630. Det er jo egentlig en altfor rask klokke for meg, men samma det. Den er for lett og nett til å avskrives på den måten.

Nå har vi vært ute et par turer sammen. Jeg har fått stilt inn dataskjermene som jeg vil (side 1: total tid, side 2: rundetid og puls, side 3: kilometertotal og puls). Bortsett fra når den oppfører seg skikkelig uhøflig og bare: du løper ikke så effektivt nå! så går det veldig bra. Faktisk så bra at jeg syntes jeg måtte bruke den til noe mer. Så jeg gjenopplivet Strava-profilen min. Den finner du her.

Jeg har ikke skjønt alt ennå, og noen ganger er ikke Garmin Connect og Strava-appen helt på talefot, men alt i alt er det foreløpig veldig hyggelig. Jeg har lært at det ikke heter tommel opp, men kudos. Jeg har ikke helt skjønt hva slags etikette som gjelder, og jeg har ikke klart å bli noe særlig interessert i segmenter eller utfordringer ennå. Kanskje det kommer seg med formen.

Strava vet ikke at jeg har løpt mye fortere enn de 27 minuttene den tror er den personlige rekorden min på fem kilometer. Det er ganske deilig. Man har jo bare én konkurrent her i verden, og det er godt å slippe å hele tiden bli minnet på at jeg er mye dårligere til å løpe enn henne. Foreløpig.

Ny klokke, ny treningslogg. Superbriller og flashy tights. Nå mangler jeg bare 200 timer med innsats. Etter i morgen er det bare 199 igjen.

Siri

6 kommentarer

  1. Hva mener du med «200 timer igjen med innsats»? Er intensjonen 200 treningstimer i løpet av 2016, eller menes at du trenger disse 200 timene før du er i «ordentlig» form?

  2. For ei frekk klokke, grattis! Og god straving! Jeg liker å logge der, men er ikke helt komfortabel med det som et sosialt medium enda..

    1. Takk! Jeg liker det foreløpig godt. Skjønner ikke hvordan det fungerer sånn sosialt, da. Kan jeg følge deg?

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.