Velkommen til En slags bokklubb!

En slags bokklubb - sirivil.no

Herregud, så hyggelig at så mange har lyst til å være med i En slags bokklubb! Det blir kjempehyggelig, avslappet og interessant. Gleder meg veldig til å høre hva dere synes om boka når vi kommer i gang.

Jeg måtte bare skjære gjennom og bestemme at vi skal lese Vente, blinke av Gunnhild Øyehaug. Vi ble rett og slett så mange at jeg måtte grave fram diktatoren i meg (lå overraskende nærme overflaten), men jeg lover å ikke bruke den så mye framover. Jeg valgte Vente, blinke fordi det virket som et lite flertall foretrakk den, og den skal være ganske lett å få tak i, både på biblioteker og i rimelige kjøpeutgaver. Håper du blir med!

Siden kapitlene i Vente, blinke viste seg å være veldig korte (et par sider, bare), leser vi flere om gangen. Første klubbprat blir her på bloggen torsdag 26. mai. Da tenker jeg å oppsummere de sju første kapitlene, altså til og med side 48 i pocketutgaven. Men det er jo lenge til, og dessuten er det kjedelig om det bare er jeg som skal skrive, så som Marte foreslo, har jeg laget en facebookgruppe.

Den heter En slags bokklubb, og du finner den her, eller ved å søke opp «En slags bokklubb» på Facebook. Der tenkte jeg vi kunne snakke sammen underveis i lesinga? Det hadde vært veldig hyggelig.

En oppsummering:

  • Bok: Vente, blinke av Gunnhild Øyehaug
  • Hva og når: Vi går gjennom de første syv kapitlene (t.o.m. side 48 i pocketutgaven) torsdag 26. mai her på bloggen. Og på din blogg eller i andre utløp, hvis du vil! Selvfølgelig!
  • I mellomtiden: Diskusjon og sosialt samvær på facebookgruppa «En slags bokklubb».
  • Jeg har ikke facebook! Herregud, bra for deg! Du kan selvfølgelig få lov å henge i kommentarfeltet her, eller bruke #enslagsbokklubb andre steder.
  • Kan jeg slippe å være med? Selvfølgelig. Det er også lov å lese uten å snakke med noen om det.

Ok! Dette blir gøy! Håper det går greit å få tak i boka!

Siri,
gleder seg

18 Comments

  1. Dette er et så koselig opplegg! Litt synd jeg ikke får vært med fra start, men sånn er livet :D Gleder meg masse til å følge med når dere andre leser, likevel, også får jeg heller bli med senere! Kos dere med boken :)

  2. OK da, skal prøve. Jeg leser aldri sånn type bøker så dette blir spennende! Det var ganske greit å få tak i ebok til Kindle i hvertfall.

  3. boka er henta ned frå bokhylla. det er ein grøn lapp i ho frå sist gong eg eller nokon andre las ho, gler meg til å koma dit og finna ut kvifor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.