Verdens teiteste film

Titanic er en sånn film som jeg innbiller meg at jeg har sett minst 13 ganger, men som jeg nok i virkeligheten bare har sett halvannen gang. Den halvannen gangen var nok på 90-tallet. Det er lenge siden, og i tillegg var jeg jo et barn, dessuten skal man ikke dømme ting man ikke veit noe om, så i går så vi Titanic. Verdens teiteste film. Jeg gråt ikke én eneste gang.

20160129_221534

Ikke én eneste gang. Ikke da vannet begynte å renne inn i maskinrommet eller da det jævla orkesteret fortsatte å spille mens båten sank. Iallfall ikke da Jack bare bestemte seg for å dø i isvannet, selv om det helt tydelig var plass til begge to på den drittdøra. Og jeg gråt iallfall ikke helt, helt på slutten da Rose døde og møtte Jack i fuckings Titanic-himmelen. For jeg er kul og avslappet og faller ikke for sånne triks! Jeg tror ikke på den typen kjærlighet, og jeg har iallfall ikke hørt på Celine Dion i smug!

titanic

Siri

9 kommentarer

  1. Hver gang jeg ser et neddampet vindu lager jeg et håndavtrykk, også tenker jeg på sikkert den flaueste opplevelsen jeg hadde på hele nittitallet. Sexscener når man er 11 er hard kost.

    1. Hånd og neddampet vindu altså <3 Da jeg så filmen på 90-tallet fikk jeg egentlig aldri med meg hva de gjorde på i bilen, og ikke skjønte jeg hvorfor Rose kastet Jack ned i vannet på slutten heller. Så den på nytt for noen år siden og da gikk det opp for meg hvor trist og forferdelig den filmen egentlig er (og ikke minst, hva som skjedde i bilen!).

  2. Får ikke til å gråte av Titanic. Lurer på om jeg er psykopat, eller om det er fordi jeg var 14 og mentalt umoden sist jeg så den.
    Men godt å se folk med innebygd solid empati da!

  3. DET ER PLASS TIL BEGGE TO !!!!!! Den filmen er så utrolig trist… Men jeg griner av alt. I går så kjæresten og jeg The Intern og jeg sippet seriøst hele filmen. Kunne blitt gråtekone…

  4. Eg og bestevenninna mi var ihuga Titanic-fans og såg filmen omtrent ein gång i månaden då vi var 10-15, sånn omtrent. I alle fall, ein gong så ville lillebror sjå den også. Klart han kunne det. Før filmen starta sa han «no må dokker ikkje gråte.» Vi berre, «nei då.» Jack og Rose ligg ute i vatnet og frys og Jack døyr. Då høyrer vi frå stolen broren min sitt i eit digert hulk og masse snufsing. Lillebror min, altså. <3

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.