Meny Lukk

Verdens teiteste film

Titanic er en sånn film som jeg innbiller meg at jeg har sett minst 13 ganger, men som jeg nok i virkeligheten bare har sett halvannen gang. Den halvannen gangen var nok på 90-tallet. Det er lenge siden, og i tillegg var jeg jo et barn, dessuten skal man ikke dømme ting man ikke veit noe om, så i går så vi Titanic. Verdens teiteste film. Jeg gråt ikke én eneste gang.

20160129_221534

Ikke én eneste gang. Ikke da vannet begynte å renne inn i maskinrommet eller da det jævla orkesteret fortsatte å spille mens båten sank. Iallfall ikke da Jack bare bestemte seg for å dø i isvannet, selv om det helt tydelig var plass til begge to på den drittdøra. Og jeg gråt iallfall ikke helt, helt på slutten da Rose døde og møtte Jack i fuckings Titanic-himmelen. For jeg er kul og avslappet og faller ikke for sånne triks! Jeg tror ikke på den typen kjærlighet, og jeg har iallfall ikke hørt på Celine Dion i smug!

titanic

Siri