Vi bare går og går

20140814_152900-1

Overraskelse, jeg er fortsatt i San Francisco. I dag spiste vi frokost på et rimelig hipt sted, før vi gikk til Upper Haights. Der var det såpass mye batikk at jeg helt glemte å ta bilder. Bortsett fra av disse to:

dogsOg disse to:

IMG_20140814_124212-1Det blir ikke siste gang jeg er i Haight-Ashbury. Det er rett og slett en kilometer med sjukt bra shopping. Skal det være en swarovskivannpipe? En løpeshorts med påfuglfjærmønster? Ring i leppa? Jeg skeiet ut med en shampo og en meksikansk sandwich.

20140814_135145-1

Wow, der er ansiktet mitt. Her er busk og hus:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVet ikke helt om jeg har fått dreisen på denne hverdagsblogginga ennå, men når jeg får kommet igang med løpinga, lover jeg at det blir mer som vanlig her inne.

Siri.

8 kommentarer

  1. Synes du bør ta deg en løpetur langs havet mot Golden Gate. (Nesten) lover deg bra sjekkereplikker i løpesporet der. Digger, som deg Haight og den alternative stilen der.

    1. Det skal jeg få til! I går prøvde jeg banen på Kezar Stadium (i 10 minutter) og jogga litt i GG-parken. Det var kult.

  2. Kult at du er der!!! Lykke til med utvekslingen og med løpingen i SF:-) Er det noen løp du kan eller vil være med på der?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.