Viktig info om betennelse

Hei! Jeg måtte bare stikke innom en liten tur pga har funnet ut noe viktig! Som jeg leste i en av bøkene til Hallén!

20150827_220104

Boka handler mest om forskjellige måter man kan knyte ting sammen på!

20150827_220128Men det er også et kapittel om kosthold og trening! Og det var der jeg fant ut det viktige! Bare les dette!

20150827_220426At vanlig kosthold ikke lenger inneholder nok vitaminer og mineraler har vi jo visst siden 2009! Man må ta kaleshots og vitaminbjørner! Men jeg visste ikke at man hadde så masse betennelse i kroppen! Tenk på all den maisen jeg har spist og teen jeg har drukket! Jeg er en eneste stor vandrende betennelse! Kanskje jeg svetter puss! Dessuten spiser jeg ofte sent om kvelden og det gjør kroppen sur! Og jeg er veldig glad i yoghurt som er betennelsesfremkallende og influensatriggende!

Bare tenkte jeg skulle si fra om betennelsessituasjonen hvis det var flere som ikke visste om det! Sitronvann på g nå!

Siri,
slimdannende

 

 

7 Comments

  1. Sia boka opererer med en alternativ fysiologi, så hvorfor ikke også alternative knuter. Dobbel kjerringknute er bedre en dobbelt halvstikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.