Viktig møte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg i et viktig møte. Til stede var Matilde, to godklumper og jeg. Vi hadde noen viktige ting å diskutere, nemlig hvor mange klemmer det er lov å gi en hund man ikke har sett på en måned eller to (mange), hvor bra det er å bo med folk som baker brød (bra), og Kinderegg (godt, men bedre leker før).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er Scott, han ble født en gang i september. Av Matilde. Ganske sjukt. En gang passet jeg ham alene i en hel time. Han har blitt mye morsommere siden det. Nå har han lært seg noen triks, som for eksempel smiling. Faktisk smilte han til meg og gulpet samtidig, omtrent som den fulleste fyren på festen. Like uhøflig er han også. Avbryter og avfører i hytt og vær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han er ikke bare uhøflig, han er uhøflig søt. Se på dette smilet som kom da Matilde hvisket kjønn er en sosial konstruksjon i øret hans. Det er faktisk farlig at han smiler sånn, folk kan jo finne på å kose ham ihjel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg prøver å bli en sånn person som synes det er en god idé å få barn og duk, og vet ikke helt om den beste taktikken er å være så mye som mulig eller så lite som mulig sammen med babyer. Kanskje den beste taktikken er å være sammen med babyer jeg liker, som for eksempel Scott. Foreløpig fungerer det sånn passe. Jo mer jeg er sammen med babyer, jo mer får jeg lyst på hund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg tenker meg om, tror jeg den beste taktikken er å være så mye som mulig sammen med mammaer jeg liker. Sånn hvis du ikke var klar over det, så er det faktisk mennesker inni mammaer. Mange av dem har også hund og lever fullverdige liv.

Siri

11 Comments

 1. Har man egentlig født når man har operert ut ungen i hui og hast? Noen vil sikkert mene NEI. Mammapolitiet, f.eks. I natt kom det seks tenner til. Seks!!! Ikke rart han gulper og sikler og avfører og avbryter. Åtte tenner på tre uker for liten fyr som såvidt har passert fire måneder, det er ganske strevsomt å være baby.

 2. Siri og Matilde på én gang! For et drømmetreff! Og bebbisen over alle- han er helt nydelig. Jeg får også lyst på en hund (eventuelt en katt) når jeg ser ham, men så skjønn som han er så kunne jeg overtatt selveste Scott om Matilde går lei en dag.

  1. Det virker som hun kunne tenkt seg å låne ham bort en times tid her og der, sånn at hun får løpt litt på dagtid.

     1. Nja, det haster litt med de tennene kan det synes som, men når det gjelder utdannelsen, tror jeg du har riiiimelig god tid. Viktig å teste omsorgsegenskapene først uansett. Hunden blir jo bare mer og mer glad i deg jo lenger du har den. Har hørt at ikke det samme gjelder for minimennesker (foreløpig er JEG kulest i verden, faktisk, og det føles godt).

   1. Nei, hvis det er han som går inn for det, anar han verkeleg ikkje kva han snakkar om! Mulig det må erfaringslæring til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.