Viktig spørsmål

Tror du vi på en måte har blitt enige om at de buksene med ekstremt lavt liv, du veit de der man til tider kunne se kjønnshår stikke opp av linningen, var en så dårlig idé, at vi har tatt dem ut av trendsyklusen? At de aldri mer kommer til å se dagens lys? Eller handler det bare om å vente lenge nok? Til alle som var med forrige gang, er døde?

19 kommentarer

    1. Ehehe, her dukket nettopp en femten år gammel slengbukse i cordfløyel opp i et flyttelass, og jeg tok den sporenstreks med til skredderen for å få lagt den opp så den passer (for femten år siden dreit jeg i at ti centimeter subbet i bakken) … Betyr dette at jeg kan komme til å gå for fittehårbukse igjen også?! Noen, si «nei»!

    2. Haha, for noen år siden overhørte jeg noen småjenter på bussen som bare: «Herregud, har du sett de buksene som går sånn UT under knærne??»

  1. Ikke regn med meg på den neste runden i hvert fall. Jeg strever fortsatt med å fordøye at de satans gummislippersene er tilbake igjen.

  2. Enig med Isabel! Håper den er helt ute, altså. Mest upraktiske buksen som finnes?? Må jo dra den opp konstant.

    1. I helsike, det er jo umulig. Sånn bukse med sleng, liksom? Ikke bare viser man rumpa til hele byen, men slengen setter seg fast i kjedet heeeele tiden.

  3. De kommer tilbake så snart vi er klare for å se på tidlig totusentall med et nostalgisk blikk. På insta så jeg akkurat et bilde av Britney med Dump-him-t-skjorte, hoftebukser og musefletter.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.