Baller

I den første scena i syvende sesong av halvrealityserien Selling Sunset, kommer Amanza klakkende inn i milliardærvillaen med høy hestehale, kort, militærlignende jakke, store skinnbukser og en veske som ser ut som en basketball.

Men vent.

It’s actually a ball, sier Amanza og hever nettet med ballen i så Emma og Bre kan ta en nærmere kikk på det som viser seg å være en helt vanlig basketball.

Eller, helt vanlig er den ikke. Den er svart, dekorert med en stor Chanel-logo i gull og koster 7 500 dollar. Men det er altså en ball. Ikke en veske. Det er en basketball som etterligner en veske som etterligner en basketball.

I TV-seriens univers peker den tilbake på Christines diamantdekkede miniklappstol fra sesong fire. Stolen hang i en lenke på tvers av overkroppen hennes, som om den skulle hatt plass til både en sånn lipkit og telefon, men den hadde ikke et eneste oppbevaringsrom, den heller. Det var bare en liten klappstol. Med diamanter.

Hvem skal sitte på den?

I love all the shapes, sier Bre om milliardærvillaen hun, Emma og Amanza liksom skal selge via eiendomsmeglerbedriften serien baserer seg på. It’s so interesting, can you imagine the Instagram photos?

Og det er akkurat det jeg kan. Villaens blanke flater, glasstrapper og myke tregulv er til for bildene, akkurat som ballen som etterligner en veske som etterligner en ball er det. Her finnes ingen steder å putte tyggis, håndkrem, leppepomade, penn, eller verre: hendene, skoene, bæreposene. Formen er innholdet.

Det er en type fjollethet som vet at den er fjollete. Jeg vet ikke om det gjør den mer eller mindre fjollete, men jeg har tenkt på den ballen siden november.

Siri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.