Oppdatering

Hei, bloggen! Jeg savner deg! Her er det jeg driver med om dagen.

Er på internett

Vi flyttet fra Harstad til Tromsø for et år siden. Egentlig hadde jeg tenkt å gjøre noe ordentlig med livet mitt, men så ombestemte jeg meg. Man skal ikke kimse av den samme, gamle tralten!

sånn jobbmessig (fremmedgjørende uttrykk!) pusler jeg fortsatt med min lille geskjeft der jeg hjelper andre småbedrifter med tekst og internett. Jeg er ganske hyggelig og flink, sånn hvis du lurer på om vi hadde vært en god match.

Akkurat nå bruker jeg mye tid på å lage en turbok jeg og min partner skal gi ut i 2022, det teller vel som jobb?

Turboka kommer i stand som et resultat av friluftsinstagramkontoen vår, selvfølgelig. Den har byttet navn fra @slappavlittda til @siriogstian, fordi den vitsen som var morsom for fem tusen følgere siden, ikke er like morsom lenger. Sånn for meg personlig.

Til venstre: livs- og friluftspartner. Til høyre: assistent på hjemmekontoret.
Syns de kommer mistenkelig godt overens.

En slags bokklubb er min digitale lesesirkel. Der leser vi én bok i måneden. Alle bøker og folk er velkomne.

I september leser vi On Beauty av Zadie Smith, og i oktober leser vi første bok i Sagaen om Isfolket av Margit Sandemo. Hehehe. Bli med! Du kan følge med på Instagram eller i Facebook-gruppa, eller bare lese bøkene og holde helt kjeft om det.

Denne måneden Jeg vil våkne til verden av Karoline Brændjord. Jeg synes dikt er skummelt, men en diktekspert sier at lyrikklesing er et pågående arbeid og en slags oppmerksomhetstrening, og det har jeg mildt sagt godt av.

En slags bokklubb er en lavterskel og digital lesesirkel der alle velkomne.

På sengekanten leser jeg Inger Merete Hobbelstads gjenfortelling av de greske mytene. Har tydeligvis satt leselysta i tidsmaskinen igjen, for tidligere i sommer var det arthurianske legender, forrige uke var det Håvamål. Kanskje jeg prøver å veie opp for at jeg føler at jeg blir dummere og dummere av å være så mye på sosiale medier? Hvem vet.

Den 9. september skal jeg holde et lite innlegg på Social Media Days i Tromsø. Skal snakke om såkalt ubetalt innhold til ulike målgrupper. Mer spesifikt: Skal snakke om mitt eget ubetalte innhold! Og hvordan man lager levende samfunn på nett? Wow!

Sånn ellers har jeg dyrket mine første verandatomater denne sommeren. Fikk til sammen seksten små, men nydelig røde tomater fra sju planter. En suksess om vi regner i mestringsfølelse, iallfall. Gressløken, kruspersillen og timianen er derimot helt objektive suksesser. Mynten tåler tydeligvis hva som helst, og leverer mojito på mojito uavhengig av omsorgssvikt.

Ja, jeg jogger litt, men jeg har ikke noe lyst til å snakke om det akkurat nå.

Takk for oppmerksomheten!
S

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.