Pestoppdatering 2

Jeg har begynt å late som jeg er med i et realityshow, et slags Big Brother, bare at det kun er jeg som er sperret inne i en tapetsert container på Fornebu. Ok, jeg er ikke på Fornebu, jeg er søring Nord-Norge, og dessuten er jeg ikke sperra inne, jeg har lov å gå ut. «Søringkarantene er bare noe nordlendingene har kalt det for å kunne sende meg meldinger der de spør om jeg føler meg støtt av det.» Sånt som det sier jeg til de halvskjulte kameraene i leiligheten min.

«Jeg bryr meg ikke om det,» sier jeg mens jeg vasker henda og vet jeg blir kringkastet til millioner av skjermer, «men jeg synes jo det er litt problematisk når en eller annen storsinna nordlending skriver et hjerteknappfiskende innlegg der han minner om at det er viktig å unngå stigmatiserende ordbruk om søringer, og liksom hermer antirasistisk og feministisk ordbruk om et så fjollete ikkeproblem.» Jeg værer stemmene renne inn til Dplays Lockdown i de tusen hjem, ok, jeg jobber fortsatt med programtittelen.

Siri

3 kommentarer

    1. Nå fikk du meg til å innse at Virus er satt sammen av ordene «vi» og «rus» og det passer ganske bra for å forklare situasjonen vi ser på teams rundt om det ganske land i disse dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.