Bratt uke 1 av 15

Harespetakkelet

På mandag meldte jeg meg altså på Oslos Bratteste, og det betyr at jeg må ta konsekvensene av mine egne handlinger. De detaljerte konsekvensene kan du se på Strava her.

Ukas stjerneøkt var en slak motbakkeintervall med mitt faste harespetakkel (mann+vogn+hund). 4 x 8 minutter fra Hammeren mot Skjennungstua.

Ellers løp jeg litt ymse, men verdt å nevne er det vi jo må kalle en søndagslangtur. Den var nesten ti kilometer lang og det er ikke helt i min liga om dagen.

Totalt denne uka har jeg løpt drøyt fire timer og 35 kilometer.

Foreløpig har jeg ikke en helt konkret plan for dette bratte prosjektet, mer en slags løs tanke om hva jeg skal gjøre. Den er som følger: Løpe litt motbakke hver uke, bli sliten, hvile godt, trimme gradvis mer og mer utover sommeren, men ikke noe overdrevne greier.

Nå er jeg sliten, men klar for å komme meg enda et par uker uti trimminga. Det pleier å løsne etter fem, seks, sju uker. Det gjør jo det.

Målet for neste uke er å få til en motbakkeøkt og en rolig tur på pluss/minus mila, i tillegg til å skryte av prosjektet mitt til så mange som mulig.

Når jeg sitter her nå, merker jeg at bloggeformen heller ikke er helt på topp. Kommer seg vel med trening, den også.

Snakkes snart!
Siri

Publisert
Kategorisert som Løping

2 kommentarer

  1. Heia Siri og løpeblogg! Jeg skal løpe halvmaraton sub90 min i år. Ca 10 år etter jeg begynte å tenke på det🥳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.