Bratt uke 3 av 15

Denne uka måtte jeg gjøre noe forferdelig, nemlig å bruke hjernen. På søndag tok jeg på joggeskoene, kom meg ut døra og skjønte med en gang at det var en dårlig idé å tvinge skrotten til noe som helst.

Selv om det føltes bortkastet å ha tatt kampen med dørstokkmila for så å snu etter hundre meter, så hadde hjernen helt rett.

Sånne dager betyr bare at du utfordrer systemet og at hvile kommer til å gjøre deg bedre, sa hjernen. Eller, det var faktisk han jeg bor sammen med som sa det, men det er to sider av samme sak.

I dag er det mandag og jeg er ikke akkurat fit, men jeg er for fight.

Totalt den tredje uka i det bratte prosjektet løp jeg 38 kilometer og 4 timer og 15 minutter.

Detaljene ligger på Strava.

Faktisk fikk jeg til tre solide økter denne uka, og når jeg skriver dette skjønner jeg hvorfor jeg var sliten på søndag. Én moderat langintervall (4 x 10 min), én slak motbakkeøkt med spetakkelet (5 x 5 min) og én ganske lang rulling med TIX (jogging med barnevogn, 11 km). Det er godt jobba av både skrott og hjerne.

Målet for den kommende uka er å komme opp i fem timer trim og å finne ut hvordan man elsykler.

Snakkes neste uke!
Siri

Publisert
Kategorisert som Løping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.